Реальний Вовк з Волл-Стріт: легендарний Джордан Белфорт завітає до Львова

Реальний Вовк з Волл-Стріт: легендарний Джордан Белфорт завітає до Львова
Знаменитий на увесь світ Вовк з Волл-Стріт, автобіографія якого стала сценарієм для однойменного фільму Мартіна Скорсезе з Леонардо Ді Капріо в головній ролі, вперше відвідає Львів і проведе тут лекцію.

Вже 17 вересня на стадіоні "Арена-Львів" відбудеться ТОП-захід для еліти українського бізнесу - Big Business Day та зустріч з легендарним Джорданом Белфортом. Так, це той самий знаменитий Вовк з Уолл-Стріт, який вперше відвідає Львів і проведе тут лекцію для українських бізнесменів та підприємців. 

Джордан Белфорт є одним із найбільш успішних біржевих брокерів в історії Волл-Стріт. Він розпочав свою справу ще у зовсім юному віці - 17 років, заробляючи в той час від 200 доларів на день. Проте, вже у 27 років чоловік досягнув фантастичних фінансових висот, заробляючи як біржевий брокер понад 50 мільйонів доларів на рік. 

Його автобіографію "Вовк з Волл-Стріт" перекладено на 18 мов світу. Саме вона стала сценарієм для однойменного фільму Мартіна Скорсезе з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. Фільм, як і біографія, стали бестселерами і принесли Белфорду всесвітню популярність та визнання. На сьогодні ж Джордан Белфорт автор, тренер з продажу, бізнес-консультант, один з найбільш популярних та затребуваних спікерів-ораторів та бізнес-мотиваторів нашої планети. 

Під час лекції у Львові ТОП-бізнес-тренер сучасності розповість про управління фінансами та ризики у часи економічних змін, принципи сучасної поведінки бізнес-структури та її власника, про маркетинг та креатив, команду, мислення інвестора та поділиться секретами як побудувати успішну бізнес-корпорацію майбутнього

Іншими спікерами Big Business Day будуть українські підприємці та засновники холдингів та корпорацій. Зокрема, організатором заходу за участю легендарного Джордана Белфорта, Big Business Day є Global Music Events за підтримки Львівської облдержадміністрації.

Купити квиток на головну бізнес подію 2021 можна за посиланням ТУТ.

Читайте також
У Львові на Big Business Day виступлять кращі бізнес-тренери світу У Львові на Big Business Day виступлять кращі бізнес-тренери світу
Подія унікальна не лише для Львова, а й для України. Її також відвідає знаменитий на увесь світ Джордан Белфорт – один із найбільш успішних бізнесменів та біржевих брокерів в історії Волл-Стріт.
Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео) Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео)
Захід об’єднав найуспішніших фахівців у сфері продажу та підприємницької діяльності, щоб вони поділилися своїми секретами успіху.
Бізнес-подія Big Business Day відбуватиметься у Львові щорічно (фото) Бізнес-подія Big Business Day відбуватиметься у Львові щорічно (фото)
Міжнародний досвід для українського бізнесу. Під таким гаслом відбувся перший масштабний захід у Львові Big Business Day, організований компанією Global ME.
Loading...
Load next