Знімав контент для соцмереж: у центрі Львова чоловік влаштував стрілянину (фото)

Знімав контент для соцмереж: у центрі Львова чоловік влаштував стрілянину (фото)
За стрілянину у кафе та так звані "зйомки контенту" чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

В одному із ресторанів, який розташований у центрі на площі Ринок у Львові, чоловік влаштував стрілянину. Свій вчинок він пояснив тим, що постріли із пістолета йому були потрібні для зйомок контенту для соціальних мереж, повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Інцидент трапився вчора, 18 серпня, близько 16:30. До місцевих поліцейських звернувся директор одного з закладів громадського харчування, який розповів, що один з відвідувачів кафе здійснив кілька пострілів з невідомої зброї. Після своїх дій, за словами директора, чоловік втік у напрямку вулиці Краківської. 

Невдовзі на перехресті вулиць Валової-Галицької патрульні поліцейські виявили перехожого, який підпадав під орієнтування та затримали його. З собою чоловік мав предмет, схожий на пістолет та набої до нього, - повідомили у поліції.

На фото затримання помітно, що зловмисника вдалось впіймати біля пам'ятника Данилові Галицькому. Ним виявився 39-річний львів'янин.

Згодом зловмисник зізнався, що мав із собою стартовий пістолет з холостими набоями, а також розповів, що вживав алкоголь і стріляв, знімаючи контент для соцмереж.

Наразі ж чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом стрілянини у закладі слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 - Хуліганство Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також
Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео) Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)
Зловмисники, які влаштували стрілянину посеред вулиці намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані правоохоронцями.
У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото) У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото)
Вночі у Львові четверо хлопців напали на іноземців і жорстоко побили їх. Також молодики розгромили один місцевий кіоск в якому продають шаурму.
У Львові поліцейські продавали наркотики (фото) У Львові поліцейські продавали наркотики (фото)
Служба безпеки України викрила злочинне наркоугруповання на Львівщині, до якого входили декілька працівників поліції.
Loading...
Load next