Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)

Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)
Зловмисники, які влаштували стрілянину посеред вулиці намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані правоохоронцями.

Сьогодні, 29 серпня, у Запоріжжі біля кафе сталася стрілянина внаслідок якої постраждало п'ятеро осіб. Зокрема, повідомлення про стрілянину біля кафе на вулиці Прибережна магістраль надійшло до поліції сьогодні близько п’ятої години ранку, повідомила пресслужба поліції у Запорізькій області.

Так, постраждали п'ятеро осіб, троє з них – госпіталізовані. Ще двом лікарі надали допомогу на місці події.

На місці події працівники поліції встановили, що двоє чоловіків біля одного з розважальних закладів під час раптово виниклого конфлікту з пістолетів травматичної дії почали стріляти в опонентів. В результаті п’ять громадян отримали травми, троє з них госпіталізовані, - йдеться у повідомленні поліції.

Згодом в районі вулиці Північне шосе зловмисники були зупинені працівниками патрульної поліції - їх одразу затримали. Відомо, що правопорушники пересувалися на автомобілі "Крайслер". Окрім цього час затримання у зловмисників вилучили два травматичні пістолети марки "Форт". 

Зокрема, одному зі зловмисників 29 років, іншому – 34 роки - вони є жителями Запоріжжя 1992 та 1987 року народження. 

Дії чоловіків поліція кваліфікувала як хуліганство. Тепер їм загрожує від 3 до 7 років ув'язнення. 

 

Читайте також
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Погоня зі стріляниною: у Києві поліція затримала п'яного водія-"мажора" (відео) Погоня зі стріляниною: у Києві поліція затримала п'яного водія-"мажора" (відео)
Затриманий водій виявився п'яним - у його крові "Драгер" виявив 2,5 проміле вмісту алкоголю. Також з'ясувалося, що раніше "мажора" вже притягували до кримінальної відповідальності за статтею 129 ККУ - погроза вбивством.
Loading...
Load next