Вбивство таксиста поблизу центру Львова: поліція розшукує підозрюваних (відео)

Вбивство таксиста поблизу центру Львова: поліція розшукує підозрюваних (відео)
Водій львівського таксі отримав вогнепальні поранення, від яких він згодом помер у лікарні. Однак, ймовірно вбивство не було вчинене з метою пограбування, оскільки усі речі та гроші загиблого залишились на місці.

У Львові поліцейські розшукують зловмисника, причетного до злочину на вулиці Стуса. Як встановили правоохоронці, до одного з закладів громадського харчування забіг чоловік з сильною кровотечею, який повідомив, що у нього стріляли. Його доставили до лікарні, проте, попри зусилля медиків, чоловік помер унаслідок отриманого поранення.

Загиблим виявився 64-річний львів’янин, який працював таксистом. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – від семи до 15 років позбавлення волі.

Просимо усіх кому відома будь-яка інформація про обставини події або особу зловмисника, телефонувати на оперативну лінію 102 або звернутись у найближчий відділ поліції, - повідомила речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Підозрюваний 1: середньої тілобудови, зріст 175 см. Був одягненим у чорну кепку, коротку куртку червоного кольору, чорні штани (можливо спортивні), в руках мав смугасті сумки.

Підозрюваний 2: зріст 180- 185 см, міцної тілобудови. Був одягненим у кепку темного кольору.

 

Читайте також
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео) Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)
Вантажівка врізалась у бетонну електроопору, а опісля – в одноповерховий продуктовий магазин, від удару частина будівлі обвалилася.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next