Понад мільйон разів "Героям Слава!": швейцар львівського ресторану потрапив у Книгу рекордів (фото)

Понад мільйон разів "Героям Слава!": швейцар львівського ресторану потрапив у Книгу рекордів (фото)
Швейцар "Криївки" потрапив у Книгу рекордів України. За увесь час роботи у закладі чоловік сказав гасло "Героям Слава!" у відповідь на слова гостей "Слава Україні!" понад 1 200 000 разів.

Працівник львівського ресторану "Криївка" Микола Панченко встановив рекорд та потрапив у Книгу рекордів України, оскільки відповів більше мільйона разів "Героям Слава!". Так, упродовж 14 років працівник ресторану-кнайпи відповів "Героям слава!" на гасло "Слава Україні!" 1,2 мільйона разів, повідомили на сторінці закладу у Facebook.

Пан Микола працює у кнайпі з перших днів роботи закладу. Він стереже Криївку, аби туди не потрапили москалі. В період 2007 2021 років він сказав найбільшу кількість разів - "Героям Слава!" у відповідь на гасло гостей "Слава Україні!". А це понад 1 200 000 разів, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, встановлений рекорд потрапив до категорії "Державність". Проте, точну цифру вдалось вирахували за допомогою статистики закладу про відвідуваність у період з 2007 по 2021 рік.

Зазначимо, що ресторан відкрили ще у вересні 2007 року на площі Ринок у Львові. Він був створений у вигляді польової криївки УПА. Там також можна побачити портрети воїнів, багато тогочасної зброї, стилізоване меню та тир.

Читайте також
Переплив Ла-Манш: львів'янин Віталій Ступак підкорив протоку на честь 30-річчя незалежності України (відео) Переплив Ла-Манш: львів'янин Віталій Ступак підкорив протоку на честь 30-річчя незалежності України (відео)
Львів’янин Віталій Ступак переплив протоку Ла-Манш. Спортсмен-аматор подолав понад 56 кілометрів за 14 годин.
У Музеї народної архітектури та побуту з'явиться реконструкція криївки УПА (відео) У Музеї народної архітектури та побуту з'явиться реконструкція криївки УПА (відео)
Її зведуть поряд зі старовинною ґраждою.
У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео) У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео)
. Цими вихідними під час фестивалю на Сихові львівські піцайоли приготували одну з найвідоміших італійських страв довжиною 36 метрів. Так вони встановили рекорд України.
Loading...
Load next