На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)

На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.

Сьогодні, 3 вересня, у місті Рудки Самбірського району, що на Львівщині сталася аварія. У дорожньо-транспортній пригоді загинули четверо осіб. 

Правоохоронці попередньо встановили, що водій сідлового тагяча "Renault" не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в'їхав у продуктовий магазин. Від удару завалилася частина будівлі.

Від тілесних ушкоджень, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки та ще дві жінки загинули на місці події. Крім того, травми отримала неповнолітня дівчина-пішохід, яка була доставлена до лікарні. Попри зусилля медиків, потерпіла померла у медзакладі.

Особи усіх учасників ДТП встановлюються.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини та територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Вирішується питання її правової кваліфікації. 

Читайте також
Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео) Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)
Вантажівка врізалась у бетонну електроопору, а опісля – в одноповерховий продуктовий магазин, від удару частина будівлі обвалилася.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Loading...
Load next