У центрі Львова загорівся історичний будинок (відео)

У центрі Львова загорівся історичний будинок (відео)
У центрі Львова загорівся дах історичного будинку на розі вулиць Князя Романа та Нижанківського. Рух вулицею Князя Романа перекрили.

На вул. Князя Романа, 32 у центрі Львова загорілося горище чотириповерхового будинку. На місце виїхали шість пожежних автомобілів, рух вулицею повністю перекрили.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Зазначають, що пожежа виникла у середу, 15 вересня, у наріжному будинку на розі вул. Князя Романа та Нижанківського. За попередньою інформацією, пожежа трапилася на останньому поверсі житлового будинку. На місці працюють рятувальники. Наразі рух на вул. Князя Романа повністю перекрили.

Попередня причина пожежі наразі не відома. Постраждалих у пожежі немає.

15 вересня о 12:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Князя Романа, на горищі житлового будинку. До місця виклику виїхали рятувальники державних пожежно-рятувальних частин. О 13:18 пожежу локалізовано та о 13:35 ліквідовано в складі ланок газодимозахисної служби, – повідомили у ДСНС Львівщини.
 

Рух вулицею перекритий рятувальниками, які ліквідовують пожежу.

Зазначимо, що будинок №32 на вул. Князя Романа є пам’яткою архітектури місцевого значення. Його збудували у 1911 році за проектом архітектора Людвіка Теуша. У міжвоєнний період у будинку було фотоательє Oleografia Міколяша і Межецької, у 1920-1925 рр. тут діяло архітектурно-будівельне бюро фірми Альфреда Захаревича і Євгена Червінського.

Зараз на першому поверсі розміщений відділ мистецької літератури Львівської державної обласної універсальної наукової бібліотеки та дитяча бібліотека-філія №13, а на верхніх поверхах розташовані житлові квартири.

Читайте також
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео) Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео)
Вогонь спалахнув в одній з квартир у будинку на вул. Академіка Павлова, 8. За словами місцевих мешканців, це – уже третє займання за 10 років. 
У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон
У одній із львівських п'ятиповерхівок на вулиці Липинського 13, що у Шевченківському районі міста горів балкон. Внаслідок пожежі, на щастя ніхто не постраждав.
Loading...
Load next