Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео)

Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео)
Захід об’єднав найуспішніших фахівців у сфері продажу та підприємницької діяльності, щоб вони поділилися своїми секретами успіху.

Найуспішніші світу фінансів та бізнесу: днями на "Арені Львів" відгримів одна із наймасштабніших бізнес-подій "Big Business Day", який організували представники компанії Global Music Events. На захід у якості спікерів запросили фахівців у сфері продажу та підприємницької діяльності, щоб вони поділилися своїми секретами успіху. Вони ж своєю чергою наголосили, що пандемія сильно вдарила по українському бізнесу й такі заходи допомагають людям вийти з застою та знову стати на ноги.

В наш час нас дуже багато, що роз'єднує. Люди розгублені, картина світу кожного з нас розхиталася і саме такі заходи, тим більше заходи для підприємців, вони надзвичайно об'єднують, вони мотивують. Крім того, вони дають чіткі, конкретні інструменти як розвинути, як залучити клієнтів, - зазначила бізнес-тренерка Людмила Калабуха.

Досить багато підприємців знаходяться занадто великий час усередині своїх компаній і через це формується така деяка близорукість, яка не дозволяє їм побачити якісь проривні рішення, знайти якість рішення, які дозволять їхнім компаніям вийти на новий рівень, - повідомив засновник міжнародної освітньо-консалтингової компанії Кирило Куницький.

На одному з виступів розповіли, як правильно треба продавати свій товар в умовах пандемії, які важелі впливу слід використовувати для залучення більшої кількості клієнтів та яким чином вирізняти свою компанію на ринку конкурентів.

Головний інструмент розвитку бізнесу в епоху пандемії – припинити паніку в соціальних мережах. Ви маєте транслювати максимально, що у вас добре, що у вас все працює, що ви розвиваєтесь. Що саме ви зразок стабільності й натхнення для людей, - додала бізнес-тренерка Людмила Калабуха.

Наголосили й на трьох головних активах, які за думкою фахівців, повинен здобути кожен підприємець. А саме знання, репутація та зв’язки.   

Зв’язки це актив, який неможливо здобути за один день. Навіть гроші можна залучити швидко, бо зараз такий гіперліквідний світ, а зв’язки вони будуються поетапно. Тому кожна можливість здобути нові зв’язки це дуже важливо, і я вважаю, що на таких подіях це дуже добре робиться, - розповів засновник міжнародної освітньо-консалтингової компанії Кирило Куницький.

Додамо, що одними з головних партнерів, завдяки яким відбувся цей захід, є компанія "LEV Development"

Ми підтримуємо такі класні проекти, зокрема Big Business Day. Тому що це для нашої екосистеми, яку ми стараємося створити не тільки в наших житлових комплексах у Львові і в Україні, тому вважаємо дуже важливим розвивати бізнес. Поширювати знання й здобувати знання, - зауважив співзасновник компанії "LEV Development" Олександр Островський.

А головним поважним гостем цього дня став бізнес-тренер, відомий на весь світ як "Вовк з Уолл-Стріт" Джордан Белфорт, який цього разу вперше завітав до Львова. Нагадаємо, що він колишній брокер, який є автором двох бестселерів, за одним з яких зняв фільм з однойменний назвою знаний режисер Мартін Скорцезе з Леонардо Ді Капріо у головній ролі. Джордан наголосив, що Україна має великі перспективи, а у Сполучених Штатах Америки нашу державу вважають надійною в плані ведення бізнесу. 

Я вважаю, що бізнес в Україні має дуже великі перспективи. Головне - знати основні правила ведення власної справи та удосконалювати свої знання. Й зокрема такі заходи дуже в цьому допомагають. Тому для мене велика честь тут бути. Організатори дійства чудово попрацювали, тож вони мають і надалі проводити такі заходи, - зазначив бізнес-тренер та колишній брокер Джордан Белфорт.

Розповів бізнесмен і про свої враження від міста Лева.

Щойно я прибув до Львова, я був вражений. Спершу думав відпочити, але не міг втриматися від прогулянки містом й побачити усю красу Львова на власні очі. Тут неможливо не заразитися усіє цією енергією міста, ну і звичайно ж усім відомо про красу українських дівчат, тому я точно не міг у цьому не переконатися.  Це було чудово, - додав Джордан Белфорт.

Мені дуже приємно працювати з містером Джорданом, з Вовком особисто. Ми обов'язково знову завітаємо до України, - наголосив співзасновник компанії Global ME Ерік Люхан.

 

Читайте також
Бізнес-подія Big Business Day відбуватиметься у Львові щорічно (фото) Бізнес-подія Big Business Day відбуватиметься у Львові щорічно (фото)
Міжнародний досвід для українського бізнесу. Під таким гаслом відбувся перший масштабний захід у Львові Big Business Day, організований компанією Global ME.
У Львові на Big Business Day виступлять кращі бізнес-тренери світу У Львові на Big Business Day виступлять кращі бізнес-тренери світу
Подія унікальна не лише для Львова, а й для України. Її також відвідає знаменитий на увесь світ Джордан Белфорт – один із найбільш успішних бізнесменів та біржевих брокерів в історії Волл-Стріт.
Реальний Вовк з Волл-Стріт: легендарний Джордан Белфорт завітає до Львова Реальний Вовк з Волл-Стріт: легендарний Джордан Белфорт завітає до Львова
Знаменитий на увесь світ Вовк з Волл-Стріт, автобіографія якого стала сценарієм для однойменного фільму Мартіна Скорсезе з Леонардо Ді Капріо в головній ролі, вперше відвідає Львів і проведе тут лекцію.
Loading...
Load next