Ток-шоу "АПРІОРІ": розмова про українські реалії разом з Миколою Спересенком (відео)

Ток-шоу "АПРІОРІ": розмова про українські реалії разом з Миколою Спересенком (відео)
На телеканалі ПравдаТУТ Львів стартував новий проєкт – аналітичне ток-шоу "АПРІОРІ", яке виходить щосереди о 22:00. Ведучий шоу – політолог Микола Спересенко.

Мета ток-шоу

Ведучий програми Микола Спересенко розповів про основну мету ток-шоу "Апріорі". Він стверджує, що журналісти та експерти будуть працювати над рівнем свідомості та культури українця. Оскільки, часто пересічний громадянин зневажає своїм вибором, починаючі від виборів, закінчуючи побутовими справами. За словами ведучого, інколи різноманітні структури, як приватні, так і державні намагаються маніпулювати українцями.

Ми намагатимемося відкрити, скажемо так, очі українського громадянина максимально широко, щоб він був готовий сприймати ту інформацію, жити в сучасних реаліях. Це буде професійне ток-шоу, де можна буде отримати відповіді на різні суспільно важливі питання, - наголосив Микола.

Спересенко запевняє, що в перших випусках намагається розглянути загальні тенденції, які сьогодні відбувають з нашою державою та перейти до конкретних проблеми, з якими зіштовхується кожен громадянин. Запрошувати будуть експертів з різних галузей, аби максимально охопити всі сфери, які дотичні до кожного українця.

Запрошені гості

Ведучий розповів, що запрошеними гостями будуть не лише політологи.

Ми намагаємося залучити максимально широкий спектр, це будуть історики, громадські і політичні діячі, крім того, ми будемо долучати юристів, економістів та інших фахівців з різних галузей, - сказав Микола.

Чому саме формат ток-шоу?

На питання чому обрали формат ток-шоу ведучий відповів, що насправді це дозволить більш якісно та коротко комунікувати на дуже болючі та принципові питання. Оскільки у розмові можна буде десь зупинитися, а якійсь темі навпаки – приділити більше часу.

Інколи в живому спілкуванні можна почути багато цікавих реплік. Деколи може зародитися така тема, про яку ми навіть не думали, готуючись попередньо до розмови, - стверджує політолог.

За словами Спересенка, він вже ж таки має власну думку на більшість питань, які озвучують та порушують під час програми.

Якщо вона (думка) буде десь не сходитися з моїми колегами, які є фахівцями, то я буду інколи відстоювати її перед ними та вступати в палку дискусію, - розповів Микола.

"Наш глядач – це українець, який вміє думати"

Так, наш глядач має свої клопоти, він активно працює, намагається сам розумітися в багатьох процесах. Ми прагнемо розставити акценти, дати читку інформацію, яку би він хотів сьогодні почути. Головне – аби вона була менш суб’єктивна та більш обґрунтована. Наш глядач – це українець, який вміє думати, - запевнив ведучий.

Роль ведучого для Миколи Спересенка

Оскільки Спересенко є політологом, а не журналістом, то роль ведучого для нього є абсолютно новою. Він розповів, що спочатку думав, що це не зовсім йому до душі, оскільки звик бути по іншу сторону екрану. Так би мовити, бути тою людиною, якій ставлять запитання. Проте, зараз у новому амплуа Микола почуває себе досить комфортно.

Тут намагаюся адмініструвати процес нашої дискусії, не образити нікого з гостей, дати їм максимально висловитися, а ще зачепити всі актуальні теми, які б були цікаві нашому глядачеві. Мені здається, що фахівці, яких ми запрошуємо, є професіоналами в своїй галузі. Наша дискусія складається добрим чином, у нас виходить знайти той баланс. Тому я дійсно почуваю себе зараз комфортно, - підсумував ведучий ток-шоу "Апріорі". 

 

 

Читайте також
Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео) Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео)
Під час судового засідання адвокат Стахіва заявив, що його клієнт перебування на лікуванні в Сваляві Закарпатської області.
Loading...
Load next