У Львові обрали "Міс 2021": за звання найкрасивішої дівчини змагалися 12 конкурсанток (відео)

У Львові обрали "Міс 2021": за звання найкрасивішої дівчини змагалися 12 конкурсанток (відео)
Головна корона міста знайшла свою власницю. У культурній столиці відбувся грандіозний фінал конкурсу краси "Міс Львів 2021".

У львівській опері відгримів феєричний фінал конкурсу краси "Міс Львів-2021". На головну корону міста претендували 12 дівчат, яких відібрали з понад півтисячі претенденток. Грандіозному шоу передував надскладний шлях, розповідають конкурсантки.

В нас була купа репетицій щодня. Вони тривали по 3 години, по 4, в нас було багато зйомок, в нас був похід на радіо неодноразово, але це було класно, цікаво, насичені дні, я буду сумувати за цим, - розповіла учасниця конкурсу краси "Міс Львів-2021" Діана Мазур.

Ми готувалися в швидкому темпі і дуже переживали чи ми зможемо організуватися на такому рівні як хотіли через те що карантин, але як ви бачите зараз ми стоїмо на сцені і дуже задоволені, - додала учасниця конкурсу краси "Міс Львів-2021" Дарина Бенько.

Дівчата мали чотири покази, серед яких етно, вихід та дефіле у флуоресцентних купальниках, під час якого глядачі не стримували емоцій. Цього року учасниць оцінювали моделі, блогери та співаки. Представники зіркового журі розповідають: переможницею конкурсу має стати особлива дівчина: не тільки гарна, а й розумна і соціально активна.

Всі дуже різні, і треба ж обирати комплексно, і краса і те що вони кажуть і яка в них думка взагалі глобальна, я думаю що це буде насправді складно, я взагалі терези, мені вдвічі складніше обирати, - зауважив співак та член журі конкурсу краси "Міс Львів-2021" Laud.

Це має бути тверда соціальна позиція, не тільки краса зовнішня, а й внутрішня краса, коли дівчинка заходить вона має просто сяяти, від неї має йти така енергетика, щоб одразу всі захотіли її вибрати, - наголосила членкиня журі конкурсу "Міс Львів-2021" та володарка титулу "Королева України-2017" Сніжана Танчук. 

Володарка титулу "Міс Львів-2017" року, журналістка та ведуча телеканалу "ПравдаТут Львів" Ірина Ткачук ділиться: перемога у цьому конкурсі - це не тільки чудовий старт для роботи у сферах медіа чи моделінгу, а й велика відповідальність.   

Дівчина яка носить такий важливий титул вона в якийсь мірі представляє місто і тому потрібно все ж слідкувати за собою, за своїми манерами, за своїми висловлюваннями, бути трішки толерантнішою ніж ця дівчина можливо була до, - зізналась володарка титулу "Міс Львів-2017", журналістка та ведуча телеканалу "ПравдаТут Львів" Ірина Ткачук.

Якщо ви сюди прийшли за якоюсь матеріальною вигодою – нам точно не по дорозі. Я вважаю що дівчина яка стане "Міс Львів" має усвідомлювати яка це велика честь і гордість бути в історії цього міста. А подарунки вона отримає: це подорожі, ювелірні прикраси, одяг, косметологія, але це все – вторичне, - повідомила засновниця конкурсу краси "Міс Львів" Валерія Никифорець.

Цього року грандіозне дійство зібрало чимало глядачів. Публіку розважали відомі українські співаки та співачки: Ольга Цибульська, Ірина Федишин, Лауд, гурт TVORCHI. Останнім виступав співак Alekseev. Під його пісні дівчата дефілювали у приголомшливих вечірніх сукнях.

Я взагалі частий гість на конкурсах краси і Львів це місто мого серця, тому що в принципі тут розпочиналась моя професійна кар'єра, я маленьким хлопчиком приїздив сюди на екскурсії і звісно це чарівне атмосферне місто куди хочеться повертатись, - зізнався співак Alekseev

Усі кошти, виручені з продажу квитків на гранд-шоу скерують на благодійність.

Всі наші дівчатка є з великим серцем і кожного року вони допомагають у різних соціальних проектах. Цього року "Міс Львів" був залучений до благодійної акції, кошти збиралися на відкриття інклюзивно-санітарної кімнатки для діток з вадами ДЦП та синдромом Дауна, - розповіла  володарка титулу "Міс Львів-2020" Юлія Гоцак.

Майже півтори години звабливих танців та повітряних поцілунків, і організатори конкурсу оголошують цьогорічну переможницю. Вероніці 21. Навчалася на факультеті європеїстики польського економічного університету, а зараз у Львові здобуває фах дизайнера інтер’єрів. Улюблене хобі – моделінг.

Я просто щаслива, дійсно просто щаслива. Мені здається що в мене ще такий якийсь шок, хоч звичайно що я налаштовувала себе на перемогу, але все одно почути свій номер, почути своє ім'я коли оголошують титул "Міс Львів" - це просто неймовірне щастя, - зізналась переможниця конкурсу краси "Міс Львів-2021" Вероніка Бенях.

Вже 21 жовтня Вероніка представлятиме Львів на фіналі конкурсу краси "Міс Україна". 

 

Читайте також
Краса, розум і талант: у Львові відбувся кастинг на участь у конкурсі "Міс Львів 2021" (відео) Краса, розум і талант: у Львові відбувся кастинг на участь у конкурсі "Міс Львів 2021" (відео)
Претендентки дивували журі не лише зовнішністю, а й своїми здібностями.
У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео) У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео)
Телеканал ПравдаТУТ Львів змінює формат та оголошує конкурс до Дня захисту дітей! Малеча зможе спробувати себе у ролі наших ведучих та провести самостійно увесь випуск програми.
Інженерка стала кращою двірничкою та перемогла у конкурсі прибиральників Інженерка стала кращою двірничкою та перемогла у конкурсі прибиральників
Ганна Чаус отримала 250 голосів від львів’ян та перемогла у конкурсі прибиральників
Loading...
Load next