Інженерка стала кращою двірничкою та перемогла у конкурсі прибиральників

Інженерка стала кращою двірничкою та перемогла у конкурсі прибиральників
Ганна Чаус отримала 250 голосів від львів’ян та перемогла у конкурсі прибиральників

Високі гості та ще й з квітами та дифірамбами: ранок Ганни Чаус почався з приємних несподіванок. Новина про те, що вона краща двірничка Львова – жінку застала прямо на робочому місці. І почула вона її не від будь-кого, а від самого мера.

А й справді, протягом існування змагань на найкращого двірника Львова, перемогу на ювілейному – п’ятому конкурсі – вперше отримала саме жінка. У мерії пояснюють, просто 80 відсотків прибиральників – це саме прекрасна половина людства.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео) У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео)
Телеканал ПравдаТУТ Львів змінює формат та оголошує конкурс до Дня захисту дітей! Малеча зможе спробувати себе у ролі наших ведучих та провести самостійно увесь випуск програми.
У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео) У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео)
У Малоголосківському парку пройшов майстер-клас з різьби по дереву, який організували для малечі представники компанії "LEV Development" спільно зі знаним скульптором Антоном Лубієм.
Miss Victory 2023: у Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року Miss Victory 2023: у Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року
У Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року Miss Victory 2023 участь у якій взяли 16 конкурсанток з усієї України
Loading...
Load next