Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео)

Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео)
Підозрювані - четверо жителів Чернігова, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, а найстаршому — 18. Нападники завдали одному з поліцейських понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події.

Сьогодні, 4 жовтня, у Чернігові поховали поліцейського Артура Єрохіна, який помер від травм, завданих групою молодих чоловіків, які перебували у нетверезому стані. Поліцейський загинув внаслідок смертельної бійки яка трапилась після сварки у супермаркетів між двома правоохоронцями та чотирьма молодиками. Так, 4 жовтня Деснянський районний суд Чернігова обрав усім підозрюваним у побитті поліцейських запобіжні заходи – тримання під вартою строком на 60 діб.

Фото: Національна поліція 

Відомо, що всього у цій справі арештували п'ятьох людей, чотирьох з них – за підозрою в умисному вбивстві, а іншого чоловіка затримали, оскільки він пограбував одного з потерпілих. Про це повідомляє пресслужба поліції Чернігівської області.

Дії чотирьох зловмисників правоохоронці кваліфікують за п.12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, скоєне за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Вчинок ще одного затриманого фігуранта кваліфікований як грабіж, поєднаний з насильством, або за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 186) Кримінального кодексу України, - наголосили у поліції.

Зокрема, у мережі також оприлюднили відео, на якому видно, що співробітники магазину, в якому розпочалась сварка між постраждалими та тепер вже підозрюваними у вбивстві, та свідки жодним чином не реагують на їхній конфлікт.

Увага! Відео містить сцени насильства.

Нагадаємо, що трагічний інцидент стався 2 жовтня близько першої години ночі на вулиці Незалежності в Чернігові. Унаслідок побиття молодиками двох поліцейських один із них помер на місці, другого госпіталізували. За попередніми даними поліцейських, загиблому зловмисники завдали понад 20 ударів в голову, а його товариша побили й пограбували.

Читайте також
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Loading...
Load next