У Львові відбудеться масштабний ремонт доріг, лікарень та шкіл: виділено 85 млн грн

У Львові відбудеться масштабний ремонт доріг, лікарень та шкіл: виділено 85 млн грн
Львівщина отримає додаткові 85 млн грн з державного бюджету на реалізацію 11 об’єктів соціальної інфраструктури. Про це у суботу, 30 жовтня, повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Найбільше грошей скерують на реконструкцію стадіону в Дрогобичі та будівництво майданчика для гелікоптера біля львівської лікарні, як повідомляють у Zaxid.net.

Зокрема, 20 млн гривень отримають два загальнообласні об’єкти:

  • будівництво злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів у КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова», на вул. І. Миколайчука, 9» (11 млн грн);
  • капітальний ремонт їдальні із заміною технічного обладнання КЗ ЛОР «Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут» на вул. Пасічній, 68 у м. Львові» (9 млн грн).

10 млн грн надійде на завершення 3 об’єктів програми «Велике будівництво»:

  • реконструкція будівлі басейну ДЮСШ «Тризуб плюс» на вул. Галицькій, 1 в с. Давидів (5 млн грн);
  • реконструкція площі Вічевої (М. Шашкевича), вул. М. Шашкевича та прилеглих вулиць м. Золочева (5 млн грн);
  • будівництво ЗОШ І-ІІ ступенів в с. Братковичі (3 млн грн).

Ще 55 млн гривень – для шести територіальних громад:

  • реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній, 2 у м. Дрогобич під спортивно-тренувальний молодіжний комплекс (20 млн грн);
  • реконструкція площі Ринок в м. Броди Львівської області (2 млн грн);
  • реставраційно-ремонтні роботи памʼятки архітектури місцевого значення 1904 р. (ох. № 2523-м) Народного дому на вул. Коперника, 6 в м. Самбір (5 млн грн);
  • реконструкція головної каналізаційної насосної станції в с. Добряни Стрийського району (10 млн грн);
  • капітальний ремонт дороги та вулиці Героїв Євромайдану та вулиці І. Франка в місті Ходорові (10 млн грн);
  • капітальний ремонт дороги по вул. Промислова в с. Бердихів (від автотраси М10 Львів-Краковець до початку с. Бердихів) Яворівського району (7 млн грн).

Сьогодні, 30 жовтня, Максим Козицький опублікував на своїй Фейсбук-сторінці повідомлення, в якому розповів про відновлений спортивний комплекс "Сокіл".

"Сокіл" у Сокалі - ще один спортивний комплекс, котрий цьогоріч відновлюємо в області.Гроші на реконструкцію спортивного об'єкта передбачені з Державного фонду регіонального розвитку, місцевого та обласного бюджету. Співфінансує роботи і сама громада.Сучасні якісні спортивні об'єкти справді дуже потрібні на місцях. Особливо, у часі пандемії, коли ми змогли оцінити важливість перебування та занять спортом на свіжому повітрі. Робимо з Управління молоді та спорту Львівської ОДА все можливе, аби завершити реконструкцію якнайшвидше, адже, ми розуміємо, місцеві команди мають тут тренуватися та здобувати нові перемоги, - йдеться в повідомленні. 

Фото: ФБ-сторіка Максима Козицького

Ярина Самарик - pravdatutnews.com


 

 

Читайте також
У Львові відновили ремонти доріг (відео) У Львові відновили ремонти доріг (відео)
Погодні умови покращилися, а отже дорожники знову взялися за реконструкцію міських артерій. Що планують зробити та які вулиці ще мають відремонтувати, дізнаєтеся у нашому сюжеті.
У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео) У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео)
Відтепер депо, що на вулиці Промисловий функціонуватиме як основне підприємство. Звідси на маршрути щоденно виїжджатимуть 75 трамваїв.
Тривають ремонтні роботи: у Львові на площі Митній перекрили прохід для пішоходів (відео) Тривають ремонтні роботи: у Львові на площі Митній перекрили прохід для пішоходів (відео)
Прохід до підземного переходу на площі Митній – перекрито до 24-го серпня: у Львові відновили ремонтні роботи біля Бернардинського дворика.
Loading...
Load next