У Львові відновили ремонти доріг (відео)

У Львові відновили ремонти доріг (відео)
Погодні умови покращилися, а отже дорожники знову взялися за реконструкцію міських артерій. Що планують зробити та які вулиці ще мають відремонтувати, дізнаєтеся у нашому сюжеті.

Реконструкція доріг Львова продовжується. До прикладу, нещодавно відновили 3-й етап реконструкції вулиці Шевченка. Нагадаємо, що там мають облаштувати трамвайні колії, велосмуги та велодоріжки, кишені для паркування автівок та іншу інфраструктуру. Але місцеві мешканці не впевнені, що у кінцевому результаті рух на цій вулиці стане кращим. 

Ніби ми в Європі, але треба виходити з наших реалій. Транспорту багато, а ті острівки для паркування  вони не вирішують, ні проблеми паркування, нічого. Як транспорт піде, то я собі не уявляю, — каже Володимир Жолнач, місцевий мешканець.

Ще одним важливим об’єктом реконструкції у Львові є вулиця Пилипа Орлика. Згодом, там теж мають продовжити роботи на останньому відрізку дороги, зараз там ще прокладають інженерні мережі.  
 
Цього року вже основні роботи мали б бути завершені, кажуть посадовці.  
Також за планом ще мають завершити облаштування інфраструктури на вулиці Бандери та відремонтувати Замарстинівську, де внаслідок негоди деформувалася бруківка.  

98% у Львові того, що ремонтували ще й досі є будівельними майданчиками, і як можна оцінити будівельний майданчик за якимось критеріями? Ніяк. Тобто є покладений тротуар, можливо через пів року додасться фінансування і вони щось усунуть з недоліків. Тобто на кожному об’єкті є недоліки, — пояснює Святослав Товстига, засновник ГО «За якісний транспорт». 

А щоб повністю довести всі заплановані проєкти до кінця, потрібне чимале фінансування, додає Святослав Товстига. 

Порядка 1.8 – 2 млрд грн потрібно в 2023 році для того, щоб завершити ті об’єкти, які ми розпочали, як 2019, 2020 та 2021 році. А якщо ми говоримо про загальну суму, то ми розуміємо, що в нас є дуже багато перехідних об’єктів і такий підхід до господарки є неправильний, — підсумовує Святослав Товстига.

До того ж асфальт на деяких ділянках, які ремонтували ще понад 10 років тому, необхідно прокладати заново. Бо з часом покриття стає крихким, зазначають фахівці. Це до прикладу стосується частини вулиці Стрийської, Липинського, проспекту Чорновола тощо.    

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбудеться масштабний ремонт доріг, лікарень та шкіл: виділено 85 млн грн У Львові відбудеться масштабний ремонт доріг, лікарень та шкіл: виділено 85 млн грн
Львівщина отримає додаткові 85 млн грн з державного бюджету на реалізацію 11 об’єктів соціальної інфраструктури. Про це у суботу, 30 жовтня, повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.
Ямковий ремонт у Львові: де та як "латають" (відео) Ямковий ремонт у Львові: де та як "латають" (відео)
У Львові розпочали ліквідовувати аварійні ями гарячим асфальтом.
Розпочали ремонт, а завершити нема кому: на одній з вулиць Львова зупинили роботи через війну (відео) Розпочали ремонт, а завершити нема кому: на одній з вулиць Львова зупинили роботи через війну (відео)
Посадовці запевнили, що найближчим часом додатково зв’яжуться з місцевими мешканцями, щоб спільно продумати план вирішення цієї проблеми 
Loading...
Load next