Львів’янка перемогла у світовому конкурсі краси

Львів’янка перемогла у світовому конкурсі краси
Конкурс відбувся у столиці Болгарії — Софії.

Олена Мороз перемогла у світовому конкурсі краси “WOMAN OF THE UNIVERSE 2021”. Львів'янка підкорила серця високоповажного журі своєю вродою, добротою, розумом, небайдужим ставленням до інших та свідомою життєвою позицією.

Фото: Facebook Woman Eastern Europe 

Про це повідомили на сторінці конкурсу краси y Facebook.

Я дуже пишаюся нашою Оленкою! Вона справді заслуговує на цю грандіозну перемогу. В ній гармонійно поєднуються усі ті риси, якими має володіти жінка, гідна вшанування: мудрість, благородність, доброта, підтримка та допомога іншим, відчуття соціальної відповідальності… — поділилась враженнями національна директорка та організаторка “Місіс Всесвіт-Україна” Уляна Оксенюк.

Зазначимо, що Олена опікується національною ініціативою “Ділюся дорогою”. У її рамках дівчина пропагує безпечне та відповідальне кермування, а також, щоб люди, які обирають альтернативні види транспорту (велосипед, скутер, моноколесо) були захищеними й не боялися за свої життя.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next