На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)

На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.

Зазначається, що під час перевірки пасажирів рейсового автобуса, що їхав до Польщі, прикордонники виявили 24-річного українця, під час спілкування з яким, у військових виникли підозри щодо можливого перевезення заборонених предметів, про це повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби.

У результаті чоловіка запросили до підрозділу для додаткової бесіди та перевірки. Вже згодом, з допомогою службового собаки, під устілкою лівого кросівка українця, прикордонники виявили пакунки з канабісом.

Наразі чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк до восьми років за ч. 1 ст. 305 ККУ (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).

 

 

 

 

Читайте також
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Loading...
Load next