У Львові замінували сім торгових центрів

У Львові замінували сім торгових центрів
Правоохоронці обстежують приміщення торговельних центрів та прилеглі території, проводиться евакуація відвідувачів та персоналу.

Поліція отримала анонімне повідомлення про замінування торгових центрів у Львові. Відповідні служби виїхали на обстеження, з приміщень вивели працівників та відвідувачів. Про це повідомляє Національна поліція у Львівській області.

Сьогодні, 10 листопада, близько 15.30, до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування семи закладів у Львові – торгово-розважальних центрів:

  • «Кінг Крос Леополіс»;
  • «Вікторія Гарденс»;
  •  «Форум Львів»;
  •  торговельного комплексу «Спартак»;

 Торговельних центрів:

  • «Скриня»; 
  • «Вернісаж»;
  • «Роксолана».

На місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Правоохоронці обстежують приміщення торговельних центрів та прилеглі території, проводиться евакуація відвідувачів та персоналу.

Також поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав повідомлення про замінування. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Через "замінування" вокзалу Львова з будівлі евакуювали 200 людей (відео) Через "замінування" вокзалу Львова з будівлі евакуювали 200 людей (відео)
Анонім повідомив про нібито замінування головного залізничного вокзалу. Жодних вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.
У Львові повідомили про замінування усіх шкіл (оновлюється) У Львові повідомили про замінування усіх шкіл (оновлюється)
Цю інформацію підтвердила речниця Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.
Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ
Учора ввечері у Львові невідомі повідомили про мінування двох львівських торгово-розважальних центрів - "Форум Львів" та "King Cross Leopolis". Однак, мінування виявилось неправдивим.
Loading...
Load next