Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ

Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ
Учора ввечері у Львові невідомі повідомили про мінування двох львівських торгово-розважальних центрів - "Форум Львів" та "King Cross Leopolis". Однак, мінування виявилось неправдивим.

Правоохоронці обстежили приміщення обох ТРЦ та прилеглу територію біля них, однак вибухонебезпечних предметів не було виявлено. Про подію із псевдомінуванням повідомляє пресслужба поліції у Львівській області.

"Близько 18.00 до поліції надійшло повідомлення про замінування одного з торгівельно-розважальних центрів, розташованого на вулиці Під Дубом у Львові", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема через 20 хвилин, тобто о 18:20 до поліції надійшло повідомлення від дирекції одного з торговельно-розважальних центрів, розташованих у селі Сокільники неподалік Львова, про те, що на електронну адресу закладу надійшло повідомлення про його замінування.

Зазначимо, що на перше, що на друге місце події одразу виїхали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та правоохоронці й співробітники інших підрозділів поліції. Зокрема заради безпеки проводилась евакуація працівників та відвідувачів – усього було евакуйовано близько 2000 осіб.

Також спеціалісти обстежили обидва ТРЦ та прилеглу територію навколо них, однак вибухонебезпечних предметів не було виявлено.

Читайте також
Замінування аеропорту у Львові: підозрілу сумку, яка могла вибухнути виявили в залі очікування (відео) Замінування аеропорту у Львові: підозрілу сумку, яка могла вибухнути виявили в залі очікування (відео)
Вибухівки всередині підозрілої сумки не було, радіоактивне випромінювання видавав ноутбук. Раніше схожих випадків на території летовища не траплялося.
Перевірка на доступність: рейди по укриттях минулими вихідними провели по усій країні Перевірка на доступність: рейди по укриттях минулими вихідними провели по усій країні
На рейд вийшло 57 спеціально сформованих мобільних груп, до яких входять представники ДСНС, нацполіції, районних адміністрацій та комунальних підприємств
Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото) Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото)
У Міжнародному аеропорті "Львів" пасажири виявили невідому сумку. Працівники летовища вважають, що у ній може бути вибухівка.
Loading...
Load next