Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)

Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)
Під Львовом у місті Пустомити правоохоронці розкрили підпільний цех, який підробляв цигарки відомих українських та світових марок.

Контрафакт має попит через високу ціну акцизних сигарет, зазначає експерт.

Біля Львова, у місті Пустомити, правоохоронці відкрили підпільний тютюновий магазин, де виготовляли сигарети відомих українських та світових брендів. Цікаво, всі працівники з Кременчука! І десятки таких майстер-класів в Україні, - повідомляє  журналіст і блогер Кирило Сазонов на своєму офіційному акаунті у Facebook.

На думку журналіста, таких цехів по Україні десятки.

Якщо ціна на найдешевшу пачку акцизних сигарет з фільтром починається від 50 грн, то не дивно, що протидія, яка зараз є в країні, користується попитом - у нас багато палять пенсіонерів і робітників. Випадково купив Мальборо в ларьку в Києві за 30 грн. За актуальною ціною 60. Контрабанда без акцизу з написом Duty Free дрібним шрифтом. Солома на смак неможлива, - наголосив журналіст.

Основна проблема, як наголошує Кирило Сазонов, у тому що ціна на сигарети постійно зростає, а простим підвищенням акцизів людей не відучити курити й казна не поповниться.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині порушники вирощували коноплю, виготовляли канабіс (відео) На Львівщині порушники вирощували коноплю, виготовляли канабіс (відео)
Двоє жителів Івано-Франківщини орендували в одному з сіл приміщення, де вирощували коноплі та виготовляли наркотичний засіб «канабіс», аби продавати на Львівщині.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Loading...
Load next