На Львівщині порушники вирощували коноплю, виготовляли канабіс (відео)

На Львівщині порушники вирощували коноплю, виготовляли канабіс (відео)
Двоє жителів Івано-Франківщини орендували в одному з сіл приміщення, де вирощували коноплі та виготовляли наркотичний засіб «канабіс», аби продавати на Львівщині.

Поліцейські викрили нарколабораторію на Львівщині. Загалом від початку війна правоохоронці затримали 8 збувачів, п’ятьом особам повідомили про підозри.

Так, на одному з блокпостів у селі Підрясне оперативники карного розшуку спільно з колегами з територіального підрозділу поліції під час перевірки автомобіля виявили у водія та пасажира, а також у салоні транспортного засобу 9 пакетів з речовиною, ззовні схожою на «канабіс», загальною вагою понад пів кілограма.

Як виявилося, двоє жителів Івано-Франківщини орендували в одному з сіл району приміщення, де вирощували коноплі та виготовляли наркотичний засіб «канабіс», аби продавати на Львівщині.

Усього під час обшуків поліцейські виявили та вилучили 34 поліетиленові пакети з наркотиками. Крім того, під час патрулювання території поблизу Гамаліївки співробітники групи реагування патрульної поліції вилучили у пасажира автівки 7 зіп-пакетів з речовиною, ззовні схожу на амфетамін.

Досудові розслідування тривають.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото) Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)
Під Львовом у місті Пустомити правоохоронці розкрили підпільний цех, який підробляв цигарки відомих українських та світових марок.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Loading...
Load next