87-річний львів'янин помер від опіків, готуючи їжу

87-річний львів'янин помер від опіків, готуючи їжу
Трагічний випадок стався у квартирі багатоповерхівки на вул. Широкій, що у мікрорайоні Левандівка.

У п'ятницю, 12 листопада, на вул. Широкій у Львові під час приготування їжі загинув 87-річний пенсіонер. Про це повідомляє ZAXID.NET.

У поліції Львівщини розповіли, що трагічний інцидент стався близько 15:00 у квартирі багатоповерхівки на вул. Широкій, що у мікрорайоні Левандівка.

87-річний чоловік готував собі їсти на плиті, коли на ньому зайнявся одяг. Пенсіонер не зміг самостійно погасити полум’я, вийшов на сходову клітку, де помер від опіків.

Чоловік проживав сам. Коли на виклик приїхали поліцейські і надзвичайники, чоловік вже був мертвий, пожежі всередині самої квартирі не було.

Правоохоронці попередньо кваліфікували інцидент як трагічний випадок.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Пенсіонер загинув під колесами швидкісного поїзда в Пустомитах Пенсіонер загинув під колесами швидкісного поїзда в Пустомитах
У результаті наїзду чоловік загинув.
Поблизу Львова затримали чоловіка, який зарізав хресного батька Поблизу Львова затримали чоловіка, який зарізав хресного батька
21-річний хрещений двічі ударив ножем 52-річного хресного, який помер на місці
Loading...
Load next