"Була дуже потужним професіоналом": померла екс-міністерка освіти і науки Любомира Мандзій

"Була дуже потужним професіоналом": померла екс-міністерка освіти і науки Любомира Мандзій
Любомирі Мандзій було 48 років.

Українська освітянка Любомира Мандзій пішла з життя. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook мер Львова Андрій Садовий.

Він розповів, що вона відійшла у вічність після важкої хвороби. Садовий зазначив, що усім буде бракувати її мудрих порад та рішень освітянки. Мер Львова також висловив співчуття рідним та близьким жінки.

Пані Любомира була дуже потужними професіоналом, таких людей називають світочами науки, – заявив Садовий.

За інформацією ZAXID.NET, Любомира Мандзій хворіла на онкозахворювання.

Зазначимо, що жінці було 48 років. Вона народилася у селі Опака, Дрогобицького району. До 2016 року працювала на кафедрі політології філософського факультету Львівського національного університету імені І. Франка. Після цього стала директоркою обласного департаменту освіти і науки.

Варто зауважити, що Любомира Мандзій у 2019 році була призначена на посаду заступника міністра освіти і науки України, а пізніше її призначили виконувати обов'язки міністра. На цій посаді вона була до 25 березня 2020 року.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео) Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео)
Під час судового засідання адвокат Стахіва заявив, що його клієнт перебування на лікуванні в Сваляві Закарпатської області.
У Стрийському парку Львова під час буревію загинуло двоє молодих людей (фото) У Стрийському парку Львова під час буревію загинуло двоє молодих людей (фото)
Внаслідок сильного вітру з дощем, через падіння дерев загинуло дві людини - 18-річна дівчина та 20-річний військовий.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next