PRESALE 2 будинку ЖК SILENT PARK відкрито!

PRESALE 2 будинку ЖК SILENT PARK відкрито!
Житловий комплекс SILENT PARK від LEV Development ― це справжній архітектурний фюжн. Новий сміливий погляд на популярний у Європі мінімалізм.

Сьогодні LEV Development відкрило попереднє бронювання квартир у 2-му будинку  ЖК SILENT PARK  на Орлика і до кінця грудня на квартири в цьому будинку діють ексклюзивні знижки.

У новому комплексі бізнес-класу від LEV Development усе створено для неквапливого життя без турбот. Це місце для тих, хто шукає простір для затишку та релаксу; переваги великого міста та привілеї заміського життя. Проєкт знаходиться в унікальній еколокації за Замарстинівським парком і стане для вас справжнім домом, а спів пташок — улюбленою мелодією.

Додамо, що ЖК SILENT PARK розташований на вулиці Пилипа Орлика — це житловий простір повного перезавантаження і гармонії. Тут є все необхідне для комфортного життя: школи, супермаркети, торговий центр і ринок. Рішення для тих, хто хоче бути подалі від шуму великого міста, але мати всі його переваги біля дому.

Зазначимо, в проєкті передбачено 1,2,3 кімнатні квартири площею від 36 до 82 м2

Ціна - від 26 500 грн/м2.

Поспішайте забронювати квартиру зі знижкою: від - 500 до -1500 грн/м2 !

  • м. Львів, вул. П. Орлика
  • Деталі за номером +380674000097

За матеріалами прес-релізу

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам
На земельних ділянках, що знаходяться в кінці вулиці Миколайчука у Львові, Андрій Садовий заборонив проводити будівництво декількох житлових будинків. Зокрема там мала намір будувати компанія львівських підприємців та колишніх депутатів Ярослава і Володимира Тістиків.
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
Підсумки «Великого будівництва» на Львівщині (відео) Підсумки «Великого будівництва» на Львівщині (відео)
Медицина, дороги та соціальна інфраструктура – у межах державної програми на Львівщині торік завершили будівництво та реконструкцію 28 об’єктів.
Loading...
Load next