На Львівщині затримали чоловіка, який кидався з ножем на поліцейських

На Львівщині затримали чоловіка, який кидався з ножем на поліцейських
Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 35-річний житель райцентру погрожував перехожим ножем та саперною лопаткою, а також чинив опір та напав на поліцейських.

10 грудня у поліцію заявили, що Червонограді невідомий чоловік, озброєний ножем та саперною лопаткою, поводиться неадекватно, порушує публічний порядок та погрожує навколишнім. Про це вчора повідомила Національна поліція Львівської області.

Прибувши на місце події, правоохоронці намагались закликати чоловіка до порядку, проте той не реагував, чинив опір та напав на поліцейських з ножем. Правоохоронці застосували щодо правопорушника спецзасоби та затримали його в порядку ст. 208 КК України.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 35-річний житель Червонограда, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід, - йдеться в повідомленні поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч .1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Чоловікові загрожують виправні роботи до двох років або арешт до шести місяців, або обмеження волі чи позбавлення волі на 3 роки.

Правоохоронці проводять досудове розслідування.

Віра Коновал - pravdarutnews.com

Читайте також
На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео) На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео)
За винагороду чиновники обіцяли надати в користування складські та виробничі приміщення, де зберігалися запаси зерна Держрезерву.
На Львівщині затримали чоловіка, який намагався вистрілити у поліцейського На Львівщині затримали чоловіка, який намагався вистрілити у поліцейського
У місті Червоноград 21-річний хлопець здійснив декілька пострілів, а згодом намагався вистрілити в одного із місцевих поліцейських. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до семи років позбавлення волі.
Конфлікт переріс у різанину: на Львівщині чоловік поранив свого 16-річного племінника Конфлікт переріс у різанину: на Львівщині чоловік поранив свого 16-річного племінника
Конфлікт в одній із сімей Львівщини переріс у криваву різанину та декілька років ув'язнення у тюрмі. 36-річний житель міста Белз наніс декілька ножових поранень у живіт своєму неповнолітньому племіннику.
Loading...
Load next