До Львова прибув благодійний вантаж із 9 тисячами подарунків до дня святого Миколая (відео)

До Львова прибув благодійний вантаж із 9 тисячами подарунків до дня святого Миколая (відео)
Вже невдовзі пакунки роз’їдуться різними куточками області та потраплять до своїх юних власників.

Яскраві пакунки різної величини та форми: до Львова прибув Різдвяний конвой. Цьогоріч це 9 тисяч подарунків для українських дітей від школярів з Німеччини. Відтак напередодні свята Миколая малеча із соціальних верств населення отримає дарунок.

Наші партнери дуже гарно все попакували, по віку, по статі. Це тепер треба буде в певній пропорції знову ж таки роздати на райони, на громадські організації. З соціальних верств, є сім'ї які в складних життєвих обставинах, є і багатодітні сім'ї, є й сім'ї ветеранів наших, — зазначає керівник «Народної самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

До слова, соціальний проєкт у співпраці з німецькими партнерами та громадською організацією «Ротарі клуб Львів Інтернешнл» триває уже не перший рік. 

То вже 4, якщо не 5 рік. І в попередніх роках до ковідних часів ми роздавали безпосередньо подарунки дітям. Шкода, що в ці часи ми не можемо цього робити. Кожного року збільшується кількість подарунків і я думаю, що це через рекламні зусилля наших німецьких партнерів. Кожен рік долучається все більше і більше дітей німецьких, — розповідає президент благодійного клубу «Lviv International Rotary Club» Джеймс Джоріман.

Ось так виглядають пакуночки. Так вони гарно запаковані. Тут підписано для кого це, тут для хлопчика віком від 3 до 6 років. Ще ось такі інші гарні коробочки є. Переважно ці пакунки запаковують діти, формують діти для дітей. І тут переважно є канцтовари, засоби гігієни, іграшки, солодощі, одяг може бути, — зауважує керівниця центру допомоги сім'ям учасників АТО Неля Васюта.

Часом діти, які підготували подарунок для української малечі, вкладають ще й привітання або ж лист, — додає жінка. І тоді таке спілкування має тривале продовження. Наразі ж подарунки ще на складі, де їх відвантажують та формують для районів.

Ну ми рахуємо, що взагалі чудова ініціатива партнерів, які допомагають нашим дітям. І хочемо внести хоча б якусь невеличку допомогу даним фактом і щоб діти Львівщини цими чудовими подарунками були задоволені у це свято, — розповідає заступник директора з логістики компанії «PROTEC logistics» Сергій Карасава.

Вони розійдуться по усій області. Ми співпрацюємо у цьому плані з ЛОДА, службою у справах дітей. Тому кожний район Львівської області, кожна громада отримає свою частку подарунків. Окрім того спілка багатодітних сімей “Щаслива родина” і наш центр допомоги сім'ям учасників АТО, — зазначає керівник Народної самооборони Львівщини Валерій Веремчук.

Уже завтра усі пакунки роз’їдуться різними куточками Львівщини. І там уже знайдуть своїх власників, напередодні свята Миколая.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
До ДІТЕЙ наших ЗАХИСНИКІВ завітав св. Миколай До ДІТЕЙ наших ЗАХИСНИКІВ завітав св. Миколай
Волонтери благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» у партнерстві з ЛОВА організували для малечі масштабне святкове дійство у Львівському цирку
Встигнути все і не зійти з розуму: як залишатися спокійним у передсвятковій метушні (відео) Встигнути все і не зійти з розуму: як залишатися спокійним у передсвятковій метушні (відео)
Передсвятковий та післясвятковий періоди нерідко провокують депресію та стреси. Як залишатися спокійним у передноворічній метушні, розкаже психолог.
Вихованцям дитячого будинку у Львові передали партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку (відео) Вихованцям дитячого будинку у Львові передали партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку (відео)
Представники ГО «Об’єднання добровольців» передали вихованцям дитячого будинку у Львові чергову партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку.
Loading...
Load next