"Чарівний глечик" від блогерів: у Львові презентували фільм Дмитра Варварука (відео)

"Чарівний глечик" від блогерів: у Львові презентували фільм Дмитра Варварука (відео)
Повнометражний фільм блогера – пригодницька комедія про дружбу, мрії та кохання.

Блогерська туса – дубль два, однак цього разу на знімальному майданчику. Львів’янам представили прем’єру фільму від українського блогера Дмитра Варварука. Ідея пригодницької комедії, зізнається автор, виникла несподівано. 

Інстаграм — це сходинка, правильно? Ти не можеш зразу хотіти і мати. Я йшов і йшов, і дійшов до цього моменту, коли вже прийшла ідея самого фільму. Звісно, що я все обдумав. Я вночі прокинувся з думкою: а що якби взяти фільм, знімати в українських реаліях і додати магічний інструмент, який повпливає на сюжет, — розповідає Дмитро Варварук, продюсер фільму «Чарівний глечик» та його головний герой.

Ми старалися зробити його і сімейним, і для підлітків, і для дітей, і для дорослих. Там немає дурниць, немає поганого посилу. Там є класна мораль, що нічого, якщо у вас в житті немає ніякої магії. Хоч і назва я сам розумію “Чарівний глечик” і всі думають, що от тут магія, але насправді це такий сюр, — пояснює Богдан Ченкалюк, режисер фільму.

Дружба, мрії та, звісно ж, кохання. Усе це знімальна група поєднала в стрічці «Чарівний глечик». А акторами були здебільшого блогери. 

Це дуже крутий досвід. Це блогери, не актори. Це щось нове для нас. Новий досвід, новий формат, нова зацікавленість. Ну і як вам сказати. Багато конфузів, багато форс-мажорних обставин було на зйомках, тому що це не працювати з акторами як я вже говорив. Актори роблять усе з першого-другого дубля. Але блогери, я скажу, наполегливі люди, — додає Богдан Ченкалюк.

Він був вражений, тому що ми не брали телефони під час зйомок. Ми реально цим прониклись. І кожен класно себе проявив, дехто навіть на голову вище, навіть я навіть сам не очікував, — зазначає Дмитро Варварук.

Фото: "4 студія"

 

Ми не актори, ми блогери. Такого досвіду не було. Мені просто допомогло те, що в мене роль гумористичного плану, а я сам комік і тут було легко. Нелегко було у тих моментах, коли мій герой стає трошки не такий як зразу він був, — ділиться враженнями Василь Копчук, гуморист, блогер, актор фільму «Чарівний глечик».

Самі актори зізнаються: було подекуди не просто, але результатом задоволені, адже фідбек від глядачів – позитивний.

Та чи не головним критиком для продюсера стрічки була його мати. Яка, до слова, також знялась у фільмі.

Я плакала спочатку цього фільму. Чомусь мені згадалися ці моменти, коли він все це почав знімати. Я хотіла би всім батькам порекомендувати не забороняти дітям робити те, що вони хочуть. Навіть якщо вам це не подобається. А найкраще стати на їхнє місце, загадати як ми були молодими, як мріяли, — наголошує Світлана Варварук, мати Дмитра Варварука.

Чернівці, Тернопіль, а тепер уже й Львів – трійка міст, де презентували стрічку загалу. Попереду іще три західні обласні центри. Після чого знімальна група планує розширити цю географію. Ба більше, на переконання Дмитра Варварука, глядачам варто чекати на продовження.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
«Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео) «Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео)
На презентацію стрічки завітали артисти аби вперше побачити фільм разом із іншими глядачами на великому екрані.
Треш-блогери попалися на крадіжці (відео) Треш-блогери попалися на крадіжці (відео)
Скандальна «Тішина» разом із 20-річним хлопцем вкрала пиво у магазині на вул. І. Франка й зухвало зняли це на відео. Правоохоронці затримали їх .
ШОК! Відео зі стріляниною здійняло ґвалт серед львівʼян ШОК! Відео зі стріляниною здійняло ґвалт серед львівʼян
Жарт переріс у неймовірний скандал. Курсанти університету внутрішніх справ, намагаються виправдатися за своє відео
Loading...
Load next