«Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео)

«Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео)
На презентацію стрічки завітали артисти аби вперше побачити фільм разом із іншими глядачами на великому екрані.

«Засновано на ржачних подіях». У Львові презентували нову українську комедію «Любов і блогери». Події стрічки розгортаються у вигаданому провінційному містечку Кагаплик, в якому стартували мерські перегони. Вперше на одному знімальному майданчику об’єдналися знамениті вітчизняні актори та 12 зірок «Інстаграму» і «Тіктоку», 5 з яких зіграли самих себе.  

З блогерами був дуже жорсткий відбір, тому що ми не дивилися на кількість підписників у блогера. Ми розуміли, що це може дати більше фільму, але якщо він погано зіграє, то це точно піде в мінус. А от з акторами нашими іменитими: і Ольга Сумська, Назар Задніпровський, Катя Кістень, Георгій Делієв, ми не проводили кастинг, ми писали одразу під них, — розповідає Євген Таллер, продюсер, співрежисер фільму «Любов і блогери».

Артисти постали перед глядачами в доволі незвичних для себе амплуа.  

У мене надзвичайно яскрава жінка яку я зіграла, це Тамара Павлівна, якщо є на світі рай, то це Кагаплицький край! Вона директорка будинку культури міста Кагаплик, ви знаєте таких жінок дуже багато навколо, я їх повсякчас зустрічаю, вони такі класні, енергійні, вони керують абсолютно всім, що їх оточує, — зазначає Ольга Сумська, акторка, заслужена артистка України. 

В мене така глибока драматична роль у комедії: я граю повію, її звати Вероніка.  Я не можу сказати що вона мені близька по духу, але все ж таки це акторська задача, з якою я, думаю, впоралась, — каже Настя Єлісєєва, блогерка. 

Комедія розповідає про шалені пригоди популярних блогерів, завдання яких врятувати репутацію корумпованого чинного мера напередодні місцевих виборів. Фільм відзняли у рекордні для України терміни. Зйомки стрічки стартували 24 вересня та завершились 20 жовтня. Інтер’єрні сцени знімали у Києві, а за атмосферою провінційного містечка знімальна група вирушила в Бучу та Ірпінь. 

Найулюбленіший момент який був, коли я на «Мерседесі», на «Кубику» був. Ми знімали на вулиці, де було дуже багато людей, то ледь «Кубик» не перевернувся. Так, це мій улюблений момент: екстремальний, але улюблений. Працювали без каскадерів, — розповідає Ваня Кухарчук, блогер, гуморист. 

Там така буде кумедна сцена з пістолетом, зі зброєю, от мені вона дуже подобається. Оце був цікавий для мене знімальний день: і постріляти трошки, і було що пограти. Було смішно, весело, сподіваюся що на екрані це так само вийде, як і було на зйомках, — Інна Приходько, акторка, пародистка, гумористка. 

На допрем’єрному показі у Львові актори не лише зустрілися із шанувальниками, а й самі уперше подивилися фільм разом із ними. Впродовж усього кіносеансу сміх у залі не вщухав. 

Дуже цікаві персонажі, дуже така «трушна» справжня життєва історія», і я отримала багато задоволення від перегляду. Я є дуже прискіпливим фанатом українського кіно, мені дуже подобається що воно україномовне, і воно стимулює людей навіть які в побуті я знаю, що розмовляють російською мовою, все одно в кадрі говорити українською, і це просто як бальзам на душу, — діляться враженнями Олександр Куровський та Наталі Литвин, блогери, глядачі. 

Побачити стрічку в кінотеатрах можна буде з 20 січня.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Документальний фільм "Воїн" про Тараса Матвіїва: у Львові відбулась прем'єра (відео) Документальний фільм "Воїн" про Тараса Матвіїва: у Львові відбулась прем'єра (відео)
Врятував двох побратимів ціною власного життя. У Львові показали документальну стрічку присвячену Герою України Тарасу Матвіїву. Фільм, заснований на спогадах рідних та близьких, розповідає про життєвий шлях захисника.
У Львові відбувся допрем’єрний показ кримінальної драми "Носоріг" Олега Сенцова (відео) У Львові відбувся допрем’єрний показ кримінальної драми "Носоріг" Олега Сенцова (відео)
Стрічка про лихі 90 заснована на реальних подіях. Кінокартину, до речі, вже купили для показу у багатьох країнах світу.
Показ ДОВГООЧІКУВАНОГО фільму «Я, Ніна»: як проходить премʼєра? Показ ДОВГООЧІКУВАНОГО фільму «Я, Ніна»: як проходить премʼєра?
Триває показ довгоочікуваного фільму «Я, Ніна» натхненого реальними подіями з життя відомої журналістки та телеведучої Яніни Соколової та її боротьбою з онкозахворюванням
Loading...
Load next