Справа педофіла: підозрюваному у розбещенні дитини призначили запобіжний захід (відео)

Справа педофіла: підозрюваному у розбещенні дитини призначили запобіжний захід (відео)
50-річного киянина взяли під варту на два місяці без права внесення застави.

Сьогодні Галицький районний суд Львова обрав підозрюваному у розбещенні школярок 50-річному киянину запобіжний захід. Його взяли під варту на 60 діб без права внести заставу. Про це повідомляє "ПравдаТУТ Львів".

Засідання відбулося у закритому режимі.Клопотання про відвід судді не задовольнили, але слухання було без участі журналістів. Слідча суддя Людмила Фролова обрала підозрюваному найсуворіший запобіжний захід.

Нагадаємо, нещодавно зловмисник переодягнувшись у жіночій одяг проник у 43-ю школу поки відвернулася охорона та потрапив у жіночій туалет на 3-му поверсі навчального закладу. Згодом туди зайшла 7-річна другокласниця, якій він сказав роздягнутися, щоб нібито провести медичний огляд, але її врятував дзвінок про кінець уроку, тому чоловік втік.

Відомо, що він причетний до аналогічного випадку ще й у навчальному закладі на Сихові. Зрештою на вулиці Кульпарківській чоловіка затримали нацгвардійці. Відомо, що він є мешканцем Києва та неодноразово судимим за розбещення неповнолітніх.

Раніше повідомлялось, що у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку
До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини.
Близько 60% шкіл на Львівщині готові до нового навчального року в режимі офлайн (відео) Близько 60% шкіл на Львівщині готові до нового навчального року в режимі офлайн (відео)
Цього року в області навчатимуться близько 282 тисяч школярів.
Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео) Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео)
Школи, де 80% працівників будуть вакцинованими, зможуть працювати у очному форматі, навіть якщо Львівщина перебуватиме у "червоній" зоні.
Loading...
Load next