Нова школа в Братковичах (відео)

Нова школа в Братковичах (відео)
Сучасний навчальний заклад будували впродовж 5 років. Розрахований на близько 180 школярів.

Нова школа для дітей. У Братковичах урочисто відкрили навчально-освітній заклад 1-2 ступенів. Комфортні парти, сучасна їдальня та великий спортзал - усе це очікує на майже 180 учнів. Школярі будівлею задоволені, кажуть:  школа, у яку вони ходили донедавна, із цією не зрівняється.

 Мені сподобалися коридори, диванчики.

Батьки учнів задоволені не менше від дітей. Кажуть –у цій школі створені усі умови для успішного навчання.

Порівняти є з чим , тому , що я закінчувала попередню школу . Ми всі 9 класів чекали нової школи. Нам обіцяли її дуже давно. І насправді різниця колосальна , тому шо, ну взагалі… Великий об’єм , великі приміщення ,чистота, сухо . На відміну від старої школи , в якій тільки постійно пахло грибком , одна вологість , сирість і обдерті стіни, - Мар’яна, мати третьокласника.

Вчителі стверджують: проводити навчальний процес у попередній школі було дуже важко. Раніше через брак приміщень учні навчались у дві зміни. Тут ж є великий комп’ютерний клас з 15-тьма комп’ютерами та оновлена бібліотека.

В нас не було їдальні  в столовій , для того , щоб  піти на обід з дітьми нам потрібно було всім одягатися , переходити дорогу, йти в зовсім інше приміщення . Також в нас не було спортивного залу , в нас було таке обладнане приміщення невеличке , де немали всі змоги перебувати , зараз в нас великий просторий зал, - Юлія Кондзьола, вчителька.

Водночас директорка школи, Ольга Володимирівна Косик, запевняє: роботи над розвитком школи ще досить багато. Потрібно прибрати та облаштувати навколишню територію навчального закладу.

Планується стадіон з штучним покриттям ,огородження всієї території ,планується тут відпочинкова зона , планується футбольне поле , дуже багато планів і я думаю ми їх всі втілимо, - Ольга Косик, директорка Братковицької школи.

У будівництво школи, що тривало 5 років витратили понад 77 млн гривень.   Спершу в спорудження закладу заклали 10 млн грн, але через брак фінансування, будівництво затягнулося. Більшу частину коштів залучили за минулі два роки у межах проєкту «Велике Будівництво».  

Школу почали будувати 5 років тому . Загальна вартість проекту 78 млн грн. За останній рік 60 млн грн було вкладено у відкриття цієї школи. Завдяки тим коштам в рамках програми президента велике будівництво школу вдалось завершити цього року, - Максим Козицький, голова Львівської облдержадміністрації.

Також школу оснастять сучасними інформаційними технологіями, щоб розширити можливості для організації якісного навчально-виховного процесу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Loading...
Load next