Зруйновало вщент: на Львівщині у будинку стався вибух газу (фото)

Зруйновало вщент: на Львівщині у будинку стався вибух газу (фото)
Надзвичайники повідомляють про п'ятьох постраждалих осіб.

 Сьогодні, 25 грудня у Червоноградському районі в приватному будинку стався вибух газу, який зруйнував приміщення повність. А внаслідок події було травмовано 5 осіб.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

25 грудня об 11:50 до ДСНС надійшла інформація, що у с. Ниновичі Червоноградського району в одноповерховому дерев’яному приватному житловому будинку стався вибух (попередньо газоповітряної суміші), внаслідок чого постраждали 5 осіб. 

Зараз на місці інциденту проводять працівники швидкої медичної допомоги проводять огляд усіх потерпілих осіб.

В результаті вибуху будинок зруйновано повністю. ДСНС повідомляє, що залучили до місця події 8 осіб та 2 одиниці техніки.

Новина може доповнюватися.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На директорку школи з Львівщини поліція склала протокол за булінг На директорку школи з Львівщини поліція склала протокол за булінг
Поліцейські склали протокол за булінг на директорку ліцею в Червоноградському районі. За скоєне педагогу загрожує штраф або виправні роботи.
«Володар» села: ексголова Малехова Володимир Сеньковський проголосив себе знову чинним «Володар» села: ексголова Малехова Володимир Сеньковський проголосив себе знову чинним
Ексголова Малехова В. Сеньковський проголосив себе знову чинним. Так він протрактував рішення Верховного Суду про скасування розпорядження уряду про приєднання села до Львівської ОТГ.
Loading...
Load next