У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео)

У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео)
Причини пожежі поки з'ясовують.

Сьогодні, 27 січня, у Львові на вул. Городоцькій, 60. Пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі чотириповерхового житлового будинку.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця події виїхали вогнеборці 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікна квартири вибивався густий чорний дим. Не гаючи часу вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та вирушили на пошуки місця горіння. Під час розвідки задимленої квартири було виявлено тіло загиблої жінки.

Загиблою виявилась власниця квартири, жінка 1948 року народження.

  • О 14:26 вогнеборці локалізували пожежу;
  • О 14:31 ліквідували у складі однієї ланки газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогонь знищив у квартирі речі домашнього вжитку на площі 15 кв. м, пошкодив стіни та стелю на площі 60 кв. м.

Зазначено, що до ліквідації пожежі залучили 14 осіб особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео) Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео)
Вогонь спалахнув в одній з квартир у будинку на вул. Академіка Павлова, 8. За словами місцевих мешканців, це – уже третє займання за 10 років. 
У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради
Контролери "Львівелектротранс" оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко. Під час розмови із ними вона намагалась скористатись своїми зв'язками у міській раді, щоб уникнути штрафу.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
Loading...
Load next