Дрібний штраф за сімейне насильство: на Львівщині батько побив свого сина після відмови йти до церкви

Дрібний штраф за сімейне насильство: на Львівщині батько побив свого сина після відмови йти до церкви
Водночас суд не отримав достатньо доказів, що Ігор Герасимів здійснював насилля і щодо своєї дружини.

Жидачівський районний суд оштрафував на 170 грн підприємця з Ходорова Ігоря Герасиміва, який побив свого сина. Чоловік частково визнав провину і заявив, що син відмовився іти до церкви та матюкався до нього, і тому він вирішив «провчити сина». Про це пише ZAXID.NET.

Зазначається, що у матеріалах цієї справи вказано, що Ігор Герасимів вчинив психологічне насилля щодо свого сина і побив його. Чоловік у судовому засіданні частково визнав свою провину.

За словами Ігоря Герасиміва, зранку 9 січня він збирався зі своєю дружиною і сином до церкви. Він зайшов до кімнати сина, а той повідомив, що не збирається йти до церкви. Після цього, за словами Герасиміва, він забрав в сина телефон, а син почав висловлюватися в його сторону нецензурною лайкою. Ігор Герасимів вдарив сина долонею по обличчі та «взяв ремінь з метою провчити сина».

Після цього син відчинив вікно та виліз на підвіконник та в цей час до кімнати зайшла дружина, він [Ігор Герасимів] вийшов із кімнати та пішов до церкви. В сторону дружини він не виражався нецензурною лайкою, оскільки остання в цей час перебувала у ванній кімнаті, — йдеться у постанові суду.

Своєю чергою, суддя Святослав Сливка, який розглядав цю справу, визнав Ігоря Герасиміва винним у вчинені сімейного насильства щодо сина і оштрафував його на 170 грн. Ігор Герасимів ще має сплатити 496 грн судового збору. Водночас суд не отримав достатньо доказів, що Ігор Герасимів здійснював насилля і щодо своєї дружини.

Цю постанову суду ще можна оскаржити в апеляції упродовж 10 днів.

Нагадаємо, раніше у Луцьку жорстоко побилися два учні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами
У львівській квартирі на вулиці Замарстинівській 26-річний чоловік утримував 8 собак та 9 котів – тварини не отримували необхідного догляду та годування. Одна з собак померла у ветеринарній клініці під час надання їй допомоги.
У Львові оштрафували водія на 17 тис. грн, якого затримали п’яним за кермом двічі У Львові оштрафували водія на 17 тис. грн, якого затримали п’яним за кермом двічі
Він просив у суді не забирати у нього права, оскільки заробляє за допомогою авто.
Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень
Личаківський районний суд Львова оштрафував водія, який двічі впродовж року сідав за кермо у стані алкогольного сп'яніння. За численні випадки водіння в нетверезому стані його позбавили права керувати авто на 10 років.
Loading...
Load next