Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео)

Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео)
Пункти пропуску на кордоні вже майже розвантажені, лікарні працюють, поліція просить людей утриматися від самовільного встановлення блокпостів.

Пункти пропуску на кордоні вже майже розвантажені, – кажуть у Львівській обласній військовій адміністрації. Зараз черги зберігаються лише в «Мостиськах», проте інші перейшли у звичний режим роботи. Що дозволяє пропускати більше гуманітарної допомоги для військових та переселенців. Додамо, що за добу до Києва та інших місць бойових дій переправили близько 150 тон вантажу.

Ми маємо велику кількість дзвінків від наших колег з інших регіонів. В першу чергу це є продукти харчування , бо в таких місцях де є розпеклі бої відбуваються, то потрібні в першу чергу їжа. Це продукти швидкого харчування: консерви, крупи. Тому усі хто має бажання долучитися можуть приносити продукти харчування, - Юрій Холод, заступник голови Львівської облради.

Також в область завезли бронежилети, каски та інші речі, необхідні як для бійців, що відправляються на Схід, так і для нашої тероборони. Щодо медичної ситуації, то тут все теж стабільно. Лікарні працюють на повну.


Тобто, первинний, вторинний та третинний рівень. Усі сімейні лікарі на роботі. Всі відповідно медичні працівники працюють за підтвердженим графіком. Жодних обмежень ми не робили. Звичайно є відповідний наказ департаменту охорони здоров’я, який регулює роботу у військовий час. Це є наказ, який не спрямований на роботу медичних працівників, а спрямований для забезпечення безпечних умов, - Орест Чемерис, директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації.

Поліція запевняє, що місто та область у безпеці. Не без допомоги мешканців вони вже виявили та ліквідували понад 300 міток на території Львівщини. Однак просять людей утриматися від самовільного встановлення блокпостів у своїх населених пунктах.


Краще цей актив, який знаходиться на умовних блокпостах залучити до патрулювання парків, об’єктів критичної інфраструктури. Нам це буде ефективніше, бо вони можуть виявити підозрілу особу викликати поліцію. І відповідно ми належним чином відреагуємо, перевіримо його і доставимо у відділ поліції та повністю опитаємо. Це буде ефективніше ніж  встановлення блокпосту, - Дмитро Міхалець, заступник начальника ГУ Нацполіції Львівщини.


Додамо, що у Львові вирішили збільшити кількість блокпостів для того, щоб контролювати абсолютно усі в’їзди та виїзди з міста.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Удари по Львівщині: 4 російські крилаті ракети влучили в залізничну інфраструктуру (відео) Удари по Львівщині: 4 російські крилаті ракети влучили в залізничну інфраструктуру (відео)
Напередодні ввечері об’єктами ворожих калібрів стала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах.
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Ракетний обстріл Львівщини: ППО збила три крилаті ракети, що летіли на Львів (відео) Ракетний обстріл Львівщини: ППО збила три крилаті ракети, що летіли на Львів (відео)
Обстріляли Яворівський район, що майже на кордоні із Польщею.
Loading...
Load next