Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)

Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.

Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети винищувачами з території білорусі. Спрацювало наше ППО, відтак ворог своєї цілі не досягнув, – повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Однак уламки 2 збитих ракет потрапити у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.  

Було загоряння цивільного об’єкту. Силами ДСНС пожежа загашена. Жертв немає. Постраждалих немає, — розповів Максим Козицький, начальник Львівської обласної військової адміністрації. 

Нагадуємо, що у соцмережі Телеграм діє чат-бот «Щось летить». За його допомогою люди можуть сповіщати про повітряну небезпеку. 

Військові обробляють інформацію, що дає змогу покращити орієнтацію щодо того, що відбувається в небі над Львівською областю. Просимо реєструватись тих, хто хоче допомагати армії. Хто бачить обєкти, просимо повідомляти у такий спосіб, — зазначив Максим Козицький. 

Нагадаємо, вночі росіяни обстріляли нафтобазу з пальним на Дніпропетровщині.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео) Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео)
Пункти пропуску на кордоні вже майже розвантажені, лікарні працюють, поліція просить людей утриматися від самовільного встановлення блокпостів.
Loading...
Load next