Треш-блогери попалися на крадіжці (відео)

Треш-блогери попалися на крадіжці (відео)
Скандальна «Тішина» разом із 20-річним хлопцем вкрала пиво у магазині на вул. І. Франка й зухвало зняли це на відео. Правоохоронці затримали їх .

Треш-блогери попалися на крадіжці у Львові: скандальна «Тішина» разом із 20-річним хлопцем вкрала пиво у магазині на вулиці Івана Франка, зняли це на відео із зухвалими коментарями. Відповідний допис правоохоронці побачили під час моніторингу соцмереж. І в результаті 19-річну жительку Дніпра та її 20-річного бойфренда, киянина затримали та доставили у відділ поліції. Нагадаю, блогери вже неодноразово ставали центром гучних скандалів. Нещодавно вони збили людину та втекли з місця події. А торік дівчина з друзями розгромили орендовану квартиру у Києві.

Я рєальна іскрєннє прашу пращєнія пєрєд всєм Львовом. Ну просто я хотела внєсті какой-то позітів, чєсна, патамушта всє люді сєйчас сєдят на нєгатівє. Я хатєла разбавіть ета.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Знайшли «золоту жилу»: троє мешканців Самбірського району незаконно під’єдналися до нафтопроводу (відео) Знайшли «золоту жилу»: троє мешканців Самбірського району незаконно під’єдналися до нафтопроводу (відео)
Зловмисники за ніч викачували до 2-х тон дизелю з нафтопроводу, який потім використовували для власних потреб.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next