Знайшли «золоту жилу»: троє мешканців Самбірського району незаконно під’єдналися до нафтопроводу (відео)

Знайшли «золоту жилу»: троє мешканців Самбірського району незаконно під’єдналися до нафтопроводу (відео)
Зловмисники за ніч викачували до 2-х тон дизелю з нафтопроводу, який потім використовували для власних потреб.

Троє мешканців Самбірського району незаконно під’єдналися до нафтопроводу, а свій резервуар для зберігання краденого палива закопали у лісі неподалік. Таким чином  за ніч вони викачували до 2-х тон дизелю. Потім заливали його  у пластикові бочки та перевозили до себе додому. Нещодавно вночі якраз і  затримали одного з підозрюваних під час переливання дизелю. Наразі з ним працюють правоохоронці. Зловмиснику та двом його спільникам загрожує кримінальна відповідальність.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото) Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)
Під Львовом у місті Пустомити правоохоронці розкрили підпільний цех, який підробляв цигарки відомих українських та світових марок.
Loading...
Load next