Мобілізація триває: за минулу добу на Львівщині мобілізували 475 жителів (відео)

Мобілізація триває: за минулу добу на Львівщині мобілізували 475 жителів (відео)
Чимало з чоловіків уже відправилися на фронт.

Мобілізація триває. За минулу добу на Львівщині мобілізували 475 жителів. А від початку повномасштабного вторгнення до війська пішли майже 28 тисяч мешканців. Про це 19 березня повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Стають на військовий облік не лише мешканці області, але й чоловіки, які перевезли сюди сім’ї з територій, де точаться активні бої. Чимало з них уже відправилися на фронт.

Нагадаємо, чоловікам віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину, в період воєнного стану, у зв’язку з евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів, потрібно не пізніше ніж за 24 годин після прибуття з’явитися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у області для взяття на військовий облік. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next