Патрульні Львова виявили двох чоловіків, причетних до співпраці з рашистами (відео)

Патрульні Львова виявили двох чоловіків, причетних до співпраці з рашистами (відео)
Загалом ж за минулу добу на лінію «102» надійшло понад 2 тисячі звернень від жителів Львівщини.

Імовірно причетних до співпраці з рашистами виявляють патрульні у Львові.

Так, на вул. Князя Романа інспектори виявили автомобіль, водій якого порушив ПДР. Під час перевірки документів у пасажира, виявилося, що він неодноразово перетинав кордони росії і Білорусі. А у його телефоні було чимало контактів з російськими номерами.

Тим часом на Липинського під час реєстрації жителя Київщини, в телефоні молодого чоловіка виявили підозрілі повідомлення. Також він був підписаний на антиукраїнські канали.

Далі з цими особами працювала Служба безпеки України. Водночас полісмени закликають львів’ян бути пильними і надалі. Виявили підозрілих осіб – телефонуйте до поліції. Загалом ж за минулу добу на лінію «102» надійшло понад 2 тисячі звернень від жителів Львівщини.  

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Loading...
Load next