Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео)

Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео)
Під час конфлікту на вул. Шевченка зловмисника заподіяв жертві удар ножем у груди. Чоловік помер на місці події

У Львові поліцейські затримали душогуба. Зловмисник причетний до вбивства чоловіка. Зі слів правоохоронців, підозрюваний під час конфлікту заподіяв жертві смертельний удар ножем у груди.

Повідомлення про виявлене поблизу однієї зі шкіл на вулиці Шевченка у Львові тіло місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті надійшло від медиків.

Поліцейські оперативно встановили, що до скоєння злочину причетний 55-річний місцевий житель. Зловмисник вже затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Душогубу загрожує до 15 років тюрми.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
Loading...
Load next