Спрощена процедура перевезення гумдопомоги (відео)

Спрощена процедура перевезення гумдопомоги (відео)
Відтепер не потрібно жодного погодження голови обласної військової адміністрації. Лише декларація під час перетину кордону.

Перевозити гуманітарну допомогу з-за кордону волонтерам буде простіше. Оскільки у Львівській обласній військовій адміністрації прийняли рішення, яке дозволить водіям перетинати кордон лише з правильно заповненою декларацією.

Були товари, які підлягали обов’язковому погодженню голови Львівської ОВА. Від вчора цього погодження не потрібно. Це в основному були транспортні засоби, генератори, холодильники та інше обладнання, - каже Юрій Бучко, заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації.

Щоденно до Львівщини прибуває близько 15 фур з гуманітарним вантажем, який заїжджає до нашого гуманітарного штабу. Крім авто- та залізничних перевезень також налагодили систему доставки контейнерів зі США та Канади.


Ми сьогодні ставимо собі амбітну ціль формувати сухі пайки, які будемо щодня відправляти нашим хлопцям й дівчатам у найбільш гарячі точки. Тому якщо хтось має намір допомогти є велика потреба сьогодні потреба сьогодні в консервах, в шоколаді, енергетичних батончиках, печиві та найбільше в  супах швидкого приготування. Усі хто хочуть допомогти можете звертатися безпосередньо до нас в гуманітарні штаби, - розказує Юрій Холод, заступник голови Львівської обласної ради.

А благодійники наголошують, що окрім їжі зараз також необхідна допомога із забезпеченням й наших лікарень.

Порошки пральні, бо маса людей потребує і лікарні теж потребують на всяке миття. Так само й побутова хімія. І безперечно ми потребуємо медичні речі і в першу чергу це захисна медицина. Антибіотики і спеціалізовані речі, які виникають. Люди не перестали хворіти на рак, у людей не перестали бути інші захворювання. Відповідно дуже потребуємо цієї допомоги, - уточнює Наталя Ліпська, керівниця благодійного фонду «Крила надії».

Додамо, що від початку війни область отримала вже понад 50 тисяч тон гуманітарної допомоги від іноземних партнерів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Гуманітарна допомога для малечі Львова (відео) Гуманітарна допомога для малечі Львова (відео)
До міської дитячої лікарні на Орлика прибула чергова партія сучасних функціональних ліжок для малечі.
Депутати ЛОР пропонують перейменувати РФ на "Московію" Депутати ЛОР пропонують перейменувати РФ на "Московію"
А громадян країни відповідно змінити з "росіян" на "московитів".
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Loading...
Load next