У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео)

У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео)
23-річний мешканець Рівненщини в орендованій квартирі у Львові реалізовував психотропні речовини «PVP» та «амфетамін» шляхом розкладання «закладок».

У Львові затримали мешканця Рівненщини, який робив закладки з психотропними речовинами, повідомляють у поліції Львівської області.

Тут він проживав тимчасово в орнедованій квартирі. Під час обшуку, правоохоронці вилучили більше 40 готових «закладок» з наркотичними засобами, електронні ваги, зіп-пакети, клейку стрічку різних колорів та гроші виручені від незаконної діяльності. Вартість виявлених речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 50 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Закладчику загрожує позбавлення волі від чотирьох до всьоми років.

Триває досудове розслідування.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото) Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)
Під Львовом у місті Пустомити правоохоронці розкрили підпільний цех, який підробляв цигарки відомих українських та світових марок.
Loading...
Load next