Святкування Дня захисту дітей у Львові: програма заходів (відео)

Святкування Дня захисту дітей у Львові: програма заходів (відео)
1 червня у Львові та області відбудеться низка заходів для дітей з Львівщини та переселенців.

Концерти, екскурсії, квести та багато інших заходів проведуть до дня Захисту дітей, який щорічно відзначають 1 червня.

Розважальні програми організують як у самому Львові так і області. Цього року, через війну, Львівщина прихистила майже 800 внутрішньо-переміщених дітей. Для них у місті передбачили також окремі програми, зокрема «Літня пригода у Львові».

Окрім того, відбудеться святковий захід «Незалежне майбутнє» на Стадіоні Динамо. Зокрема, зіркою заходу стане український собака-сапер Патрон, який є талісманом українських рятувальників. Більше про розважальну програму шукайте на сайті Львівської міської ради та Обласної військової адміністрації.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео) У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео)
Телеканал ПравдаТУТ Львів змінює формат та оголошує конкурс до Дня захисту дітей! Малеча зможе спробувати себе у ролі наших ведучих та провести самостійно увесь випуск програми.
Loading...
Load next