Благодійник з США втретє передав дітям на прифронтових територіях

Благодійник з США втретє передав дітям на прифронтових територіях
Благодійник з США втретє передав дітям на прифронтових територіях. Цього разу передав 2 тисячі подарунків

Команда «Help Heroes of Ukraine» втретє передала іграшки дітям на прифронтових територіях. Ці безцінні подарунки зібрав благодійник з США Джої Вентімілья, який кілька років тому втратив свого сина і після цієї трагедії вирішив допомагати малечі як тільки може. З початку повномасштабного вторгнення передав вже не 1 тисячу іграшок і нашим дітям. Цього разу волонтери навідалися на Київщину у с. Плоске і особисто передали подарунки.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ДО СЛІЗ: благодійники підготували подарунки діткам з деокупованих території ДО СЛІЗ: благодійники підготували подарунки діткам з деокупованих території
Команда БФ «Help Heroes of Ukraine» навідалася на деокуповані території Харківщини, щоб подарувати школярам молодших класів та їх батькам подарунки від громадян США
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
Loading...
Load next