Допомагаємо, отже перемагаємо: у Львові містяни плетуть маскувальні сітки для українських бійців (відео)

Допомагаємо, отже перемагаємо: у Львові містяни плетуть маскувальні сітки для українських бійців (відео)
У парку «На валах» львів’яни, внутрішньо-переміщені особи та волонтери долучилися до плетіння сіток, які згодом передадуть військовим у Донецьку область.

Впевнено до перемоги – такі настрої у львів’ян. І щоб війна нарешті закінчилась, кожен допомагає як може. Відтак, зокрема у Львові, просто неба зібралися як мешканці міста, так і внутрішньо-переміщені особи щоб сплести сітки для наших бійців.

Хочу бути корисною своєму народові, своїй Батьківщині, збройним силам України.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Сподівання тільки Україна понад усе. Тільки перемога. Настрій сумний, бо хочу додому.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Підтримують маленькі українців захисників також патріотичними листівками, які згодом передають солдатам.

Хай скоріш закінчиться війна. Щоб наші хлопці перемогли.

Фото: ПравдаТУТ Львів

У перерві між плетіннями волонтери зачитували позитивні новини з фронту. Зазначимо, що охочих долучитись до доброї справи зібралось так багато, що  довелось витягувати ще одну сітку.

Планувалося, що ми зробимо одну, але бачимо, що людей багато, тому думаю зробимо дві. Наша така ціль  оця сітка це буде сумарно 10 на 6 метрів на Донбас. І тут оскільки ми поставили ще одну сітку якщо доробимо їх то ще зробимо 10 на 10, - каже Богдана Синякевич, координаторка.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Зазначимо, що у Львові є декілька штабів, де плетуть маскувальні сітки. Адже за словами волонтерів замовлень від бійців є багато. Та основною проблемою залишається тканина. 

Тканина досі потрібна, дуже потрібна. В нас є айті компанії, які долучаються до зборів і приносять нам тканину на порізку. В нас є люди, які теж приносять свій одяг, свою тканину, але одягу все одно катастрофічно бракує, цієї тканин бракує і відповідно ми стараємося всіма силами десь її пошукати. Ми дзвонимо у фабрики, якщо є якісь відходи від пошиття військового одягу ще щось такого, ми беремо всі ці відходи і формуємо з них стрічки, щоб сплітати сітку. Тканини ми досі дуже потребуємо, - розповідає Богдана Синякевич, координаторка.

Найбільша потреба є саме у зелених сітках природнього кольору, а також є замовлення на бежеві та піщані кольори. Тому, якщо у вас є можливість поділитись тканиною, можна принести її у 8 школу, що на вулиці Підвальна номер 2.

З 12 до 6 години кожного дня, крім понеділка і вівторка. В суботу-неділю ми теж є, - додає Богдана Синякевич, координаторка.

Також додамо, що у парку «на Валах» представили фотопроєкт «100 днів лютого». Він включає 40 світлин про події повномасштабної війни Росії проти України. Виставку можна буде оглянути впродовж тижня.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next