Фрайбург виділить 1 млн євро на будівництво гуртожитку реабілітаційного центру у Львові (відео)

Фрайбург виділить 1 млн євро на будівництво гуртожитку реабілітаційного центру у Львові (відео)
Місто виділить 1 млн євро на будівництво гуртожитку для пацієнтів реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ» у Львові 

Львів продовжує приймати допомогу від закордонних колег. З дводенним візитом до лікарні св. Пантелеймона першого медоб’єднання Львова завітав мер Німецького міста Фрайбург Мартін Горн. За його словами вони готові допомогти у реалізації проєкту національного реабілітаційного центру «Незламні».

Представники Фрайбурга пообіцяли виділити 1 млн євро на будівництво соціального гуртожитку для пацієнтів, який зведуть одразу біля медзакладу. 

Ще ніколи за всю історію нашого міста нам не вдавалося збирати таку велику кількість приватних пожертв. Оскільки ми є міста–побратими, то в нас вже є дуже багато спільних проєктів і ми сподіваємося, що ці проєкти, які є на місцевому рівні вони будуть тільки підсилюватись за сприяння допомоги уряду, ми будемо активно підтримувати реабілітаційний центр, який планується до зведення у місті і також хочемо активно підтримувати і тих біженців, які вже тут, внутрішньопереміщених осіб, сприяти розвитку інфраструктури, тому що дійсно це дуже зворушує мене як людину, коли я бачу похорон, коли я бачу людей, які зазнали дуже серйозних травм. Тому для нас ця співпраця надзвичайно важлива, — розповів Мартін Горн, мер Фрайбурга.

Для нас велика честь сьогодні приймати у Львові мера міста Фрайбурга, який є нашим побратимом і мер Фрайбурга приїхав з великою місією. З відкритим серцем і має велике бажання допомогти Україні, допомогти Львову вибудовувати потужну екосистему unbroken – незламні, — підсумував Андрій Садовий, міський голова Львова.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові хочуть збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених на війні українців (відео) У Львові хочуть збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених на війні українців (відео)
Долучитися фінансово до такої ініціативи міський голова Львова Андрій Садовий закликав Європарламент.
Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні
На вихідні у Львові відбудеться багато концертів, культурних і спортивних заходів.
Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая
На вулиці Бандери вже змонтували та з'єднали колії. Зараз кладуть бруківку на проїжджій частині та облаштовують тротуари.
Loading...
Load next