Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)

Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.

Відволіктися від війни. Інноваційний простір Lviv Open Lab спільно з майстернею «Сверлик» проводять навчання для діток-переселенців у Львові. Тут можна не лише попрактикуватись у різьбі та випалюванні, а й проявити свою уяву та покреативити.

Я хочу тут вчитися  тому, що ну тут можна вирізати все, що завгодно із дерева. Це чудово. Ну ти можеш ось  тут  зробити свою фантазію та зробити те, що хочеш, - каже Михайло, переселенець з Ірпеня.

Треба займатися всім. Ну просто. Щоб розвивати увагу , вміння, що там іще, ну короче, все, - пояснює Іван, переселенець з Києва.

Я дуже хочу  навчитись дещо робити. Ну навчитись дерев’яне зробити і заробити гроші, - розказує Даниїл, львів’янин.

Власноруч виготовлені вироби дітки можуть також передати нашим захисникам, які борються за свободу України.

В нашій майстерні ми навчаємо дітей вирізати, шліфувати, різьбити,  все, що пов’язане з деревом, склом, керамікою.

Ми вирізаємо обереги. Тобто дитина може його лишити собі, може комусь подарувати, бо я вважаю це зараз дуже важливо і це така певна підтримка емоційна як і для дитини, так і для її батьків, - пояснює Ярослава, майстер-викладач творчої майстерні «Сверлик».

Під час виготовлення робіт, занурюючись у творчість, малеча відволікається від страшних подій у країні та заспокоюється.

Зазвичай ми проводимо платні заняття, але в цей час ми прийняли рішення, що будемо проводити їх безкоштовно для дітей, які зараз втікають від війни, покинули свої домівки, переїхали у Львів. Також і для львівських дітей. Для того, щоби вони хоч на якийсь час могли відволіктись думками від того, що відбувається навколо, - розказує Дмитро Мінаєв, директор творчої майстерні «Сверлик».

Тож, діти від 6 до 14 років можуть долучатися до майстер-класів з понеділка по суботу. Для цього можна зареєструватися онлайн у гугл-формі чи зателефонувати в інноваційний простір. З міркувань безпеки діти повинні відвідувати заняття лише з батьками.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
«Швидка» від Папи Римського (відео) «Швидка» від Папи Римського (відео)
Машину з Ватикану до України привіз папський жертовник кардинал-диякон Конрад Краєвський. Карета «швидкої» повністю укомплектована і готова до виїздів.
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео) Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео)
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців. Захід відбудеться 3 червня о 12:00 у парку «На Валах», що на вулиці Винниченка, 18.
Loading...
Load next