Підтримував агресію рф проти України (відео)

Підтримував агресію рф проти України (відео)
СБУ оголосила підозру ще одному шанувальнику «руZZкого мира». Чоловік також за гроші від кураторів з росії намагався здати ворогу позиції блок-постів ЗСУ.

СБУ оголосила підозру ще одному шанувальнику «руZZкого мира». Як інформує спецслужба, чоловік також за гроші від кураторів з росії намагався здати ворогу позиції блок-постів ЗСУ.

Оперативники зібрали масив доказової бази щодо протиправної діяльності зловмисника. У заборонених в Україні соцмережах, він прославляв злочинні дії армії рф, поширював антиукраїнські дописи та заклики приєднуватись українцям до окупаційної влади країни-агресорки. Слідчі завершили досудове розслідування.

Зазначимо, стосовно вказаного зловмисника продовжується досудове розслідування для притягнення його до відповідальності й за іншими статтями кримінального кодексу за злочини проти основ нацбезпеки України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування?  (відео) Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування? (відео)
Мешканці залишилися заблокованими у власних квартирах. І хоч їм запропонували евакуацію та переселення, вони відмовилися.
На Львівщині суд позбавив волі на три роки прихильника «руccкого мира» На Львівщині суд позбавив волі на три роки прихильника «руccкого мира»
Чоловік поширював антиукраїнські дописи та підтримував так звану «військову спецоперацію».
СБУ підсумували РЕЗУЛЬТАТИ роботи у 2023 році СБУ підсумували РЕЗУЛЬТАТИ роботи у 2023 році
Коригувальники, колаборанти та агенти кремля: в СБУ підсумували 2023 рік
Loading...
Load next