СБУ підсумували РЕЗУЛЬТАТИ роботи у 2023 році

СБУ підсумували РЕЗУЛЬТАТИ роботи у 2023 році
Коригувальники, колаборанти та агенти кремля: в СБУ підсумували 2023 рік

Ані сховатися, ані замаскуватися: львівські сбушники без перебільшення вразили своєю роботою у 23 році. Тільки послухайте: на лавах підсудних опинилися одразу 44 зрадника – і це лише на Львівщині!

До чого тільки не вдаються проросійські колаборанти, аби вислужитися перед своїми господарями з кремля, але марно. Один донеччанин, до прикладу, представився переселенцем, аби збирати для ворога інформацію по Львівщині, інший, взагалі створював свою агентурну мережу, перебуваючи у тюрмі. І такі історії не поодинокі, проте завжди завершуються для зрадників ув’язненням

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підтримував агресію рф проти України (відео) Підтримував агресію рф проти України (відео)
СБУ оголосила підозру ще одному шанувальнику «руZZкого мира». Чоловік також за гроші від кураторів з росії намагався здати ворогу позиції блок-постів ЗСУ.
На Львівщині суд позбавив волі на три роки прихильника «руccкого мира» На Львівщині суд позбавив волі на три роки прихильника «руccкого мира»
Чоловік поширював антиукраїнські дописи та підтримував так звану «військову спецоперацію».
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Loading...
Load next