Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео)

Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео)
Учасникам бойових дій, які отримали поранення, контузію або перебувають на ротації і мають потребу у психологічній реабілітації, потрібно зареєструватися для участі.

Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових. Учасникам бойових дій, які отримали поранення, контузію або перебувають на ротації і мають потребу у психологічній реабілітації, потрібно зареєструватися для участі, – повідомляють у Львівській міськраді.

Їзда верхи, кажуть експерти, є корисною не лише для тіла, але й чудово сприяє емоційній розвантаженості, добре впливає на рівень тривожності, пригніченого настрою тощо.

Нагадаємо, проєкт «Іпотерапія. Досвід роду» запровадив Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій у 2019 році.  

Вас також може зацікавити стаття: Сім’ю, яка потрапила під ракетний обстріл у Краматорську, їде на реабілітацію у США 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Куди йдуть ПОДАТКИ ЛЬВІВʼЯН: у міській раді розповіли всю правду Куди йдуть ПОДАТКИ ЛЬВІВʼЯН: у міській раді розповіли всю правду
Чиновники запевняють, що допомагають військовим, і вже витратили 500 тисяч гривень.
Loading...
Load next