Дерева, що рятують життя: у Львові висадили дерева в межах ініціативи «Пташки перемоги»

Дерева, що рятують життя: у Львові висадили дерева в межах ініціативи «Пташки перемоги»
Наші захисники, художниця Ірина Третьяк та представники бізнесу долучилися до висадки іменних дерев в межах благодійної ініціативи «Пташки перемоги»

У центрі Львова митці, представники бізнесу та наші захисники долучилися до висадки іменних дерев в межах благодійної ініціативи «Пташки перемоги», що спрямована на закупівлю дронів для ЗСУ. Зокрема, своє зелене насадження подарували 24-й окремій механізованій бригаді ім. Короля Данила. Також їм передали і дрони, що допоможуть бійцям вичищати ворога з нашої землі.

Долучилася до акції і знана українська художниця Ірина Третьяк, яка нещодавно організувала у Львові виставку своїх картин присвячених нашій перемозі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео) Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео)
Жителі хутора Коп’ятин забили на сполох. Кажуть, у їхньому лісництві третій тиждень рубають сторічні буки.
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Loading...
Load next